Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713470

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Simonka György álmigránsai Vona Gábor utcafórumán

A beijedt álmigránsok bevallották a rendőröknek, hogy a fideszes Simonka embere öltöztette be őket! FRISS részletek itt!

A beijedt álmigránsok vallottak a rendőröknek, hogy a fideszes Simonka embere öltöztette be őket!

Két csadorba öltözött nő jelent meg kedden délután Orosházán Vona Gábor utcafórumán. Esélyük ugyan nem volt a provokációra, mivel a helyszínen posztoló rendőrök azonnal útjukat állták és az adataik felírását követően elvezették őket a környékről.

Az imaszőnyeggel érkező nők egyike a rendőri intézkedéstől annyira megijedt, hogy már a helyszínen bevallotta, hogy Simonka György fideszes képviselő egyik embere öltöztette be őket.

Forrás és fotó: 365 napébredés.blogspot.hu/Facebook

sokkaljobb-kommentár: Simonka Györgynek (aki a parlamentbe, a munkahelyére nagyon ritkán járt be!) tudnia kell arról, hogy a muszlimokkal, az arabokkal nem Vona Gábor ápol jó kapcsolatokat, hanem Orbán Viktor és a veje. Vona Gábor előadást tartott egy ankarai egyetemen, ugyanazon az egyetemen Vona ottjárta után díszdoktorrá avatták Orbán Viktort. Az Allah akbározó tájékozatlanok (Simonka György országgyűlési képviselő figyelmébe is) közreadjuk azért, mert a tájékozatlanság nem gyönyörködtet!! https://mno.hu/belfold/orbant-diszdoktorra-avattak-ott-ahol-vonat-csak-megtapsoltak-2446810

Orbán Viktor Szaúd-Arábiában, a világ egyik legnagyobb diktatúrájában azt mondta, hogy jöjjenek ide a gazdagjaik, vállalkozzanak, mert itt olcsó a munkaerő. Kitüntetett egy olyan arábiai herceget, akit később korrupció miatt letartóztattak. Amennyiben nem hal meg, akkor egy körözött szaúdi bűnöző Orbán házával szemben lévő házba költözött volna be. Az örökös és temérdek milliárdunkba kerülő migránsellenes kampányok ellenére 2010 óta 50 ezer migránst fogadott be a kormány a nyakunkra!

Békéscsaba, 2018. március 14.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A szociális célra szánt pályázati pénzekből mindenre jutott, de szociális célra nem! Voldemort nagyúrnak lehet, hogy felfüggeszti a parlament a mentelmi jogát, és beáldozzák. Ugyanez történt a szocik botrányai idején Zuschlag Jánossal. A kishalakat mindig megeszik a nagyhalak. A mór megtette kötelességét, a mór mehet! Sajnos továbbra is következmények nélküli ország maradtunk! Ráadásul egyre több szocialista és szabad demokrata politikus tűnik fel fontos pozíciókban a hatalom környékén! Vagy valóban nem történt rendszerváltozás, mint ahogy azt egyesek állítják, vagy visszarendeződés zajlik. Döntse el ki-ki saját vérmérséklete szerint!” (Részlet a Már nem korrupció, alkotmányos költség című írásból) Simonka György a parlamentben Voldemort nagyúr (Mengyi Roland, aki közben kiesett a Fidesz kosarából) „padtársa” volt. A sok érintettsége ellenére Farkas Flóriánhoz hasonlóan Simonka György élvezi Orbán Viktor bizalmát.