Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27368937

2020. június 17.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Laura napja van.
Holnap Levente napja lesz.

Simonka egyelőre fellélegezhet

Elstartolt az ellenzéki szövetség Orosházán, de az MSZP még mindig nem támogatja őket

Szabó Ervin, a Közösen Orosháza Városáért!, a Jobbik, a DK, a Momentum, valamint a Mindenki Magyarországért Mozgalom által jelölt és támogatott polgármesterjelölt bejelentette, a valódi ellenzéki összefogás mind a 10 jelöltje leadta a kellő számú ajánlást, így elkezdődhet a kampány érdemi része, október 14-én pedig a változás Orosháza életében.

A részletes programbemutatóra később kerül sor, ugyanakkor a jobbikos politikus izgalmasnak nevezte azt, amelynek megalkotásában részt vettek az ellenzéki pártok és a civil szervezetek is, így az színes lesz, érinti majd a környezetvédelmet, a kkv-k, illetve a fiatalok támogatását, valamint szociális kérdésekkel is foglalkozik.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Bemutatta jelöltjeit a Közösen Orosháza Városért Mozgalom! Az erről szóló sajtóhír ITT !

sokkaljobb-kommentár: Orosházán és Békéscsabán biztos, hogy az MSZP a Fidesz segítségére van, és bizony az országban számos településen ez lehet a helyzet. Már csak az a kérdés, hogy szétváltak-e egyáltalán? Mert hát jócskán össze voltak nőve a rendszerváltozást követően. A KISZ-ből indultak el… Vagyis az MSZMP óvodájából. A Fidesz később a Szabad Demokraták Szövetségének ifjúsági szervezeteként ténykedett, majd Antall József halála után a telített baloldalról átnyomultak a kiüresedett jobboldalra. Azóta jobboldali pártnak mondják magukat. Jó tíz évet eltöltöttek a Liberális Internacionáléban, aztán következett Helmut Khol akkori német kancellár segítségével az Európai Néppárt, és az 1998-as választási győzelem. Az még nem volt fülkeforradalmi kétharmad, az 2010-ben szakadt le ránk, ki is forgatták azonnal sarkaiból az országot. Fazonra igazított törvényeik mellett nem igazán jut lehetőséghez más, csak aki beáll a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. Onnan kezdve aztán nincs megállás, felfelé ível a pálya. A többiek maradnak az út szélén…

Simonka György attól függetlenül, hogy a parlament felfüggesztette a mentelmi jogát, eljárás folyik ellene, bejárhat szavazni a parlamentbe, és ugyanúgy osztja az észt, mintha mi sem történt volna, és valószínűleg a pénzt is.

Békéscsaba, 2019. szeptember 6.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni (évek múlva!) a pert, tied lesz a mandátum.” … ezt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök. Úgyhogy mostantól hívjuk osztjónapot-princípiumnak a fenti politikai viselkedést, amely minden erkölcsi és jogi aggályt alárendel a politikai hatékonyságnak.” (Részlet az Oszt jónapot. Orbántól tanulták a leckét: bátran tegyünk tönkre bárkit, legfeljebb később elvesztünk pár pert” című cikkből) Vona Gábor másfél év múlva meg is nyerte a pereket, de elvesztette a mandátumot! Oszt jó napot!

Emlékeztető: „Nem szolgálnak, inkább nem tűrnek és eltipornak. Elhallgattatnak, megfenyítenek, megfenyegetnek, kirúgnak, utánad nyúlnak. Lejáratnak. Ellehetetlenítenek. Ha másként nem megy, elveszik. Lerombolják. Átalakítják, ha tetszik, ha nem. Megakasztanak, beakasztanak, elgáncsolnak. Mellettük, nélkülük nem nőhetsz nagyra. Jólétet hazudnak. Veszélyben tartanak, amitől megvédenek. És megvetnek és kiröhögnek, amikor nem állsz ki, bólogatsz és mosolyogva próbálsz dörgölőzni. Szóval, hogy mit jelent ma a Kádár-rendszer? Magyarországot.” (Részlet a Kádár János ránk tekint, és elégedetten bólogat című cikkből)