Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182253

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Simonka bűncselekményre is utasított?

Simonka György itt éppen párttársa helyett szavaz a Fideszesek orra előtt. Ez is csalás, vagy lehet, hogy bűncselekmény? Fotó: Béli Balázs/alfahir.hu

Hiába kérte Galló Ferenc, a gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított fideszes Simonka György jobbkeze, hogy a politikus a bírósági ítéletig mandátuma megtartása mellett mondjon le minden politikai tisztségéről, nem tette meg – írja  a Magyar Narancs. Galló Facebook-bejegyzésében úgy véli, ezzel lehetetlen helyzetbe hozza a dél-békési, illetve a Békés megyei Fidesz-szervezeteket, polgármestereket, tagokat, szimpatizánsokat.

Galló ezért – ideiglenesen – távozik a Fideszből.

Simonka bizalmasa azt is közli, „egy pár barátja” elmesélte neki, hogy a fideszes politikus bizonyos EFOP-pályázatok kapcsán általa bűncselekménynek vélt tettekre utasította őket.

Az már csak hab a tortán, hogy Galló az általa csak „MONKA” névvel illetett fideszesről azt írja: a háta mögött részegen, betépve, de most már józanul is folyamatosan átkozódik irányába Dél-Békés-szerte.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Simonka György az egyik legszegényebb országrész Fideszes egyéni országgyűlési képviselője. Dől is jócskán oda a lé, és részesülnek is belőle főleg a haverok, megy ott is a mutyi, a hanta. Amikor szavazni kell, akkor jelenik meg általában csak a munkahelyén, a parlamentben. Akkor viszont más helyett is leszavaz, hogy biztos meglegyen a kétharmados többség egy-egy saját fazonra igazított Fidesz-törvény jóváhagyására. Mert lopni csak törvényesen és nagy tételben érdemes ugyebár… Vajon hány ilyen típusú potentát szolgálja a kormánypártot?  

Simonka mentelmi joga fel van függesztve, mégis ugyanúgy szavaz, és ugyanúgy osztja a pénzt Békés megye 4. számú (Orosháza) választókerületében, mintha mi sem történt volna… Orosháza 30 ezer lelkes város, és mégsem találnak megfelelő iskolai végzettségű, intelligens, a választókerületet becsülettel szolgáló országgyűlési képviselőt. Simonka miatt időközi országgyűlési képviselői választást kellene tartani, amennyiben elítélnék. Ezt azonban a Fidesz nem fogja bevállalni. Évekig megy még úgy a verkli Dél-Békésben, mintha mi sem történt volna. Lehet tovább taposni a már bejáratott utat, vagyis rájárni a húsosfazékra. Ennek bizonyítéka az is, hogy a napokban a kistérségi vezetők kitüntették Simonkát! Az ember esze megáll. Az ilyen Simonka-félék miatt nem csatlakozik a kormány az uniós ügyészséghez! Sokkal jobb a zavarosban halászni, főleg úgy, hogy már jócskán fogy a lopnivaló!

Békéscsaba, 2019. június 18.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Itthon egyre több megye leszakad, egyre szegényedik a népesség. Sem ez, sem az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat sanyarú helyzete nem éri el a kormány ingerküszöbét. Nagyon szomorú, hogy egyre nagyobb méreteket öltenek a kilakoltatások, és sok gyerek kerül állami gondozásba, mert a szülőknek nincs lakhatási lehetősége! A devizahitelnek csúfolt hitellel átvert családok sokasága kerül lehetetlen helyzetbe, és megjelenik most már a rezsit fizetni nem tudó kiskeresetűek kilakoltatása is. A családi támogatásokkal a magas jövedelmű családok fognak tovább gazdagodni, a kicsik ebből is kimaradnak, hiszen olyan hitelt, amelynek már induláskor 50 ezer forint körül van a törlesztő részlete, nem tudnak bevállalni.” (Részlet A magyar kormány a mianmari katonai juntát is segíti című cikkből)

Emlékeztető: „A magyar kormány szeret beleavatkozni a balkáni választási kampányokba. A macedóniai és a szlovéniai választáson kudarcot vallottak a miniszterelnök-jelöltjeik. Mindkettőt két évre elítélték korrupció miatt. A macedón bukott támogatottjuk ellen, aki nálunk tartózkodik, nemzetközi elfogatóparancs érkezett. Vajon kiadja a kormány? Szerbiában viszont nagyon sikeres a magyar kormány. Annyira, hogy a belgrádi tüntetők ellen szervezett kormánypárti tüntetésen Szijjártó Péter szerbül szónokolt. A kínaiak vasútjának szerbiai szakaszát (amely hosszabb, mint a magyarországi szakasz) is valószínűleg mi építjük meg, mert Magyarország nagyon jól áll anyagilag. Ezt az is bizonyítja, hogy nemcsak a határon túlra nyújt segítő kezet a kormány, hanem már a fél világot támogatja az adónkból. Az nem zavarja, hogy az államadósságunk már elérte a 31 ezermilliárd(!) forintot, ami visszafizethetetlen összeg.” (Részlet a Habony diplomata útlevelet kapott című cikkből)