Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20349856

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Semmi köze nincs a magyar focihoz a Puskás Akadémiának

A közpénzből kitartott és politikai érdekekből támogatott felcsúti egyesület szinte egyáltalán nem ad teret a magyar fiataloknak, pedig pont ez lenne a dolga.

A csapatnak, aminek sem nézői, sem ultrái, sem szubkultúrája, sem hagyománya, sem átlátható gazdálkodása nincs, de még a pályán is idegenlégiósokat foglalkoztat, a magyar fiataloknak sem ad teret.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT

sokkaljobb-kommentár: A TAO-ba, vagy ahogy újabban némelyek már „becézik”, tahóba nagyon sok milliárdot kiszerveznek a sport támogatására, stadionok építésére. Épült már jégcsarnok Csíkszeredában, stadion Dunaszerdahelyen (1,6 milliárdért), épül Révkomáromban is (1,9 milliárdért). Megvette Mészáros Lőrinc a horvátországi Eszék focicsapatát és veszteségeit, amihez a magyar kormány máris egymilliárd adóforintunkkal járult hozzá. Eszéken vajon hány magyar él még? Épülni fog Szerbiában Topolyán a 15 ezres kisvárosban HÁROM fűthető focipálya. A hazai stadionok és sportlétesítmények fenntartása is a magyar adófizetőket fogja terhelni, mert se foci, se néző. Még az is előfordulhat, hogy a magyar adóból külföldön felépített létesítményeket is a magyar adófizetők fogják fenntartani!

A TAO-pénzek kasszakulcsa a Magyar Labdarúgó Szövetség kezében (elnöke Csányi Sándor OTP vezér) van. A legtöbbet a TAO pénzekből Felcsút (Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc faluja), Kisvárda (Seszták Miklós volt miniszter, újabban kormánybiztos kisvárosa) és Mezőkövesd (Tállai András államtitkár kisvárosa) kapja. Mezőkövesden sportszálló is épül, amelynek bekerülési költsége 500 millió forinttal emelkedett, de lesz sportszálló Kisvárdán is.

A TAO-ból kapják a giga fizetéseiket az NB I és a válogatott focisták is, akikkel kapcsolatban ideje lenne arról is beszélni, hogy a jövedelmet TELJESÍTMÉNYHEZ kell kötni, mert teljesítmény hosszú évek óta nincs.

A másik elrettentő dolog az, hogy a jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, nyeresége hat jegybanki alapítványt illet. Ott is elúszik vagy 100 milliárd forint évente, és bizony ezek a száz- és százmilliárdok nagyon hiányoznak a költségvetésből. A járulékokat már adóként szedik be, és abból is szabad pénzeszköz lett és lesz.

A jövő évi költségvetési tervben foglaltak semmi jóval nem kecsegtetnek! Nőni fog a propagandára fordítható összeg, és a kórházak még kevesebbet kapnak, mint eddig!

Száz vasutat, ezeret! (Petőfi Sándor). Száz stadiont, ezret! (Orbán Viktor)

Békéscsaba, 2018. június 18.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően, a magunk akarata szerint a valóságot is képesek vagyunk hajlítani. Politikusként ebben látom az innováció lényegét.” (Orbán Viktor miniszterelnök 2018. május 29-én az Ericsson Magyarország székházavatóján) A hazudozás új neve tehát a valóság hajlítása…

Emlékeztető: „Ennyi bűnöző előtt én még életembe nem beszéltem” (Jakab Péter parlamenti belépője 2018. június 4-én)

Emlékeztető: „Merjünk magyarok lenni!” (Teleki Pál)