Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27179142

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Schmidt Mária puccsról beszél

A rohamosztagosok megpuccsolták a NER tudományos Halálcsillagját

Fotó: MTI / Illyés Tibor/alfahir.hu

Úgy tűnik, a birodalmi rohamosztagosok fellázadtak a NER tudományos Halálcsillagján. Schmidt Mária szokatlan feldúlt hangvételű közleményt tett közzé kedden a XXI. Századi Intézet Facebook oldalán. A felkavaró kordokumentumot vétek volna nem egy az egyben közölni.

„A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány (ennek a vezetője Schmidt Mária – a szerk.) fenntartásában működő

XXI. Század Intézet munkatársai, köztük Lánczi Tamás, az Intézet igazgatója a mai napon váratlanul és puccsszerűen, azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondta munkaviszonyát.

A munkatársak döntése kockáztatja a XXI. Század Intézet tevékenységét, különösen az önkormányzati választási kampány előtt végzett kutatások publikálását, valamint a Kormány által meghirdetett, "30 éve szabadon" Emlékév egyes programjainak megvalósulását.

Bár az igazgató és néhány munkatárs döntése nehéz helyzetbe hozza a Közalapítványt, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a XXI. Század Intézet a vállalt feladatait zökkenőmentesen végezze.”

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Schmidt Mária temérdek közalapítvány főasszonya, és a Terror Háza Múzeum örökös főigazgatója, és nem mellesleg igazi NER-lovagnő. Neki még a jégeső sem árt, még az sem ártott meg, amit az 1956-os 60. emlékév során művelt például Dózsa László színművész álfotójával. Az adónkból ezen az alapítványon keresztül kocsmáknak is jutott, igazi trendi módon.

Lánczi András: Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája – nyilatkozta 2015 decemberében Lánczi András, a Századvég Alapítvány (az egyik NER-labor) akkori elnöke, Lánczi Tamás édesapja.

Lehet, hogy nem a „puccsistáknak” kellett volna távoznia, hanem végre Schmidt Máriának?

Békéscsaba, 2019. augusztus 28.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)