Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27187824

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Sípálya épül Békéscsabán

Ezen is lehetne egy jót nevetni, mint a rakamazi teknősházon vagy a szabolcsi síkságon épült kilátók sokaságán, csak hát bizony nagyon morbid ennyi milliárdot szétszórni a semmire, vagy az alig valamire!

A Csaba Park bejárata, ahol majd épül a hegy… Fotó: alfahir.hu

Az M6-os autópálya építése során is épültek hegyek, amik alá bemegy az autópálya milliárdos fenntartási költségeket okozva (világítás, takarítás, stb.) Amikor épültek a hegyek, jött egy felhőszakadás, és az egyik épülőfélben lévő hegyet elmosta, újjá kellett építeni. A felhőszakadás elől, akik az alá menekültek, bizony rajtavesztettek. Következménye nem lett.

Röhej lenne ez is, ha nem került volna, és nem kerülne folyamatosan nagyon sokba.

Az ottani egyik dombról egy korábbi videó:

Amire kellene, arra nincs pénz, az egészségügy végképp leszakadóban van, az oktatás, a szociális helyzet, családok sorozatos kilakoltatása szóba se kerül a kormánypropagandába. A stadionépítéseknél nincs fontosabb, immár a határainkon túl is építjük őket! Az ottaniak fenntartása is a magyar adófizetőket fogja terhelni hasonlóan az itthoni stadionokhoz. Szombathelyen már 17 milliárd ment el a stadionra, a csapat meg kiesett az NB I-ből. Ott aztán garantáltan alig lesz néző…

Rátérve a csabai esetre, idézünk az alfahir.hu cikkéből:

„Noha a GPS mutatta, hova kellene mennünk, még így is jó időbe telt, mire ráleltünk a Csaba Park bejáratára. Pedig a fideszes városvezetésnek ez a fő projektje, nemcsak TOP-os európai uniós forrásokból jutott pénz a fejlesztésére, de már a Modern Városok Programból is elkülönítettek egy nagyobb összeget a jelenlegi szánkópálya gyermek sípályává alakítására. Pedig nem máshol járunk, mint Békéscsabán, a síkságáról híres Dél-Alföldön.”

A teljes cikk fotókkal, további elérhetőségekkel ITT !

Békéscsaba, 2019. május 17.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)

Emlékeztető: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg elvették tőlünk a lakástakarék-pénztárral kapcsolatos lehetőséget is, miközben a kiválasztott oligarchák (magyarországi adófizetést elkerülők) egyre gazdagodnak!