Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23107799

2019. augusztus 23.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Bence napja van.
Holnap Bertalan napja lesz.

Rendkívüli kongresszust tart az esetleges megszűnésről a Jobbik az 1 milliárdnyi ÁSZ-bírság miatt

Összehívja a Jobbik rendkívüli kongresszusát Sneider Tamás, mert az Állami Számvevőszék újabb 270 millió forintra büntette mondvacsinált okok miatt a pártot. Ezt a párt elnöke a Jobbik-frakció képviselőivel közösen, a szervezet székháza előtt jelentette be.

Sneider Tamás a rendkívüli sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az összesen 1 milliárd forintnyi ÁSZ-bírság miatt most már komolyan felvetődött az a kérdés, hogy tudják-e a jelenlegi formában folytatni a nemzeti ellenállást.

A pártelnök szerint azért szabtak ki Orbán Viktorék újabb gigabírságot a Jobbikra, mert a Fidesz megijedt, hogy a hónapok óta tartó kormányzati lejáratókampány ellenére is erősödtek. Az exfideszes politikus által vezetett Állami Számvevőszék egy 2017-es maradványösszeg, valamint a NAV és a Magyar Posta felé fennálló tartozásukat értékelte tiltott támogatásként.

A Jobbik-elnök szerint hiába próbálták meg hivatalosan is tájékoztatni a Számvevőszéket, hogy elképesztő, amit a jelentésükben állítanak, az ÁSZ nem reagált a megkeresésekre.

Sneider Tamás arra célzott, hogy a bírság elsődleges célja a Jobbik EP-választási kampányának ellehetetlenítése, a példátlan büntetés azonban a párt működését is kétségessé teszi. Azt azonban hangsúlyozta: 

„Bármi történik, nem adjuk fel az ellenállást, nem adjuk fel a küzdelmet, ezért választott be minket 1,3 millió ember a parlamentbe.”

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az átkos vezető erejének, a Magyar Szocialista Munkáspártnak az ökle a munkásőrség volt. Ennyit „finomodott” a helyzet, a Fidesz ökle jó néhány fontos és jól fizető állást betöltő potentát, mint például Polt Péter legfőbb ügyész, vagy Domokos László ÁSZ elnök. Szakértelem és igaz mondás nem követelmény, de előnyt jelent, ha a hatalommal szembeni lojalitását naponta bizonyítja. Domokos László volt az előterjesztője annak a törvényjavaslatnak, amelyből aztán törvény is lett, mely szerint az általában veszteséges állsmi cégek vezérkara havi ötmilliós jövedelmet kaszáljon. Ennyit kaszál már két miniszter is, nemsokára ennyi lesz a fizetése az összes miniszternek, a miniszterelnöknek, valamint Polt Péternek (az ifjú felesége már ennyit kap a jegybankban!) és Domokos Lászlónak is. A nyugdíjuk 3,5 millió forint körül lesz majd, mert nincs se járulék-, se nyugdíjplafon!

A feddhetetlen múltú Domokos Lászlóról egy korábbi véleménycikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. február 1.

F. I. – K. M.

Sneider Tamás idővonaláról:

A Jobbik jobban teljesít

Régen vártuk, hogy a totális hazudozással és lejárató-kampánnyal újból választást nyert Fidesz meggyengüljön. Mára egyértelművé vált, hogy az elmúlt két hónapban a Fidesz szavazókat vesztett, míg a Jobbik szavazókat nyert. Az is egyértelművé vált, hogy az Enyveskezű a legkisebb ellenzéki együttműködéstől is retteg. Így aztán bevetették az egyetlen fegyverüket, a hazugság és rágalomgépezetüket. Tegnap reggelig - csak a központi sajtójukban - tíz nap alatt 206 rágalomcikk és híradás jelent meg rólam és a családomról. Úgy érzem ez sajtótörténeti mérföldkő. Egyvalamivel viszont nem számoltak: 2010 előtt még szinte bármit elhittek a jobbikosok, amit a Fidesz sajtója írt baloldali vagy liberális személyekről. Értelemszerűen a másik oldalon ugyanez lehetett a helyzet. Ám mindenki rájött arra, hogy ha a saját oldalukon lévőket hazugságokkal járatják le, akkor ez másokra is érvényes lehet. Ez a felismerés is elősegítette az elmúlt hetek politikai változását. Minden rosszban van valami jó. Néha több, is mint gondolnánk. Én pedig perelem az eddigi 206 hazugságot.

Emlékeztető: „A hatalmon lévők, vagy a hatalom közelében sündörgők jövedelme bizony elképesztően magas. Jövedelmileg is, emberileg is jócskán elszakadtak a társadalomtól. Ez az olló az új parlament megalakulása után nem sokkal tovább nyílt, mert a saját jövedelmüket jócskán megemelték. Az általában veszteséges állami cégek vezetőinek a fizetését már korábban ötmillió forintra emelték, de kapnak jutalmat és prémiumot is. Korábban volt járulékplafon, amire égetően és nagyon sürgősen szükség lenne! Például ötszázezer forint jövedelemig lenne a fizetés járulékköteles, az afölötti rész nem! Jelenleg az összes jövedelem, ami akár hat-hét millió is lehet havonta, mind járulékköteles, így tehát nyugdíjalap is! Nem mellesleg, a járulékokat már adóként szedik be, és abból is szabad felhasználású pénz lesz! ” (Részlet a Mi az a járulékplafon, és mi az a nyugdíjplafon című cikkből)