Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20317507

2019. február 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Gerzson napja van.
Holnap Alfréd napja lesz.

Rejtélyes utakon szivárogtak a Jobbikról szóló bizalmas információk a Fidesz-médiához

Hosszas fejtegetést tett közzé a Zsúrpubi   a Jobbikból kikerült információkkal kapcsolatban, melyben a portál rávilágít, hogy az ellenzéki párt elnökségi üléseiről gyanús körülmények között jutottak bizalmas döntések, álláspontok, vagy viták a fideszes médiabirodalom birtokába.

B. Ferenc Attila összefoglalójában kiemeli, hogy a szivárogtatások azért is aggályosak, mert a legerősebb ellenzéki párt elnökségi tagjainak olyan nyilatkozatot kellett aláírniuk, mely szerint az adott illető büntetőjogi felelőssége tudatában kijelentette, hogy nem adott át információt a Jobbikkal ellenséges kormánypárti sajtónak.

Ennek ellenére több, a pártot negatív színben feltüntetni szándékozó iromány is született, melyek miatt a Jobbik rendre sajtóperek garmadáját indította  a Fidesz kezében lévő orgánumok ellen, bár ezek nem derítettek fényt arra, milyen módon jutott értesülésekhez a Magyar Idők, a Ripost vagy a Lokál.

A szerző írásában összefüggésbe hozza nagy port kavaró, a Jobbik-tábor elbizonytalanítását célzó cikkek megjelenését Toroczkai László elnökségbe való bekerülésével, és hangsúlyozza, hogy Ásotthalom polgármestere volt az egyetlen, aki nem írta alá a fent említett nyilatkozatot.

A cikk úgy fogalmaz, hogy „állítólag több olyan sajtóper is volt 2017-ben, ahol a kormánypárti újságíró a tárgyalásokon konkrétan kimondta, hogy megbízható forrása van, aki a Jobbik egyik vezetője.

A cikk megemlíti, hogy a választások előtt a Ripost nyilvánosságra hozott egy – erősen megvágott – hangfelvételt,  melyen Toroczkai László hallható, amint valakivel épp arról beszél, hogy szerinte Mirkóczki Ádámot, a párt szóvivőjét le kellene mondatni, mivel kritikus véleményt fogalmazott meg Donald Trump, amerikai elnökkel kapcsolatban.

Mint emlékezetes, a kormánypárti sajtó ezt a hanganyagot igyekezett úgy beállítani a választási kampány hajrájában, mintha nem egy hónapokkal korábbi ügyről, hanem aktuális konfliktusról lenne szó.

Forrás: alfahir.hu

Emlékezető: „Jakab Péter nem zavartatta magát, miután ismét szót kapott, megköszönte „Kövér elvtársnak a kioktatást.” Majd felette azt kérdését a magyar kormánynak, hogy mikor számolják fel végre a korrupciót. „160 milliárd forinttal lett gazdagabb Mészáros Lőrinc tavaly, naponta 440 millió forintot keresett, ha ez így folytatódik, 2024-ere Mészáros lesz a világ leggazdagabb embere a magyar pedig a legcsóróbb” – mondta Jakab. „Mészáros Lőrinc 18 másodperc alatt veszi el egy átlag borsodi egészségügyi dolgozó havi munkabérét” – tette hozzá.” (Részlet a Kövér László két agyvérzést hordott ki lábon 5 perc alatt című cikkből) Jakab Péter a parlamenti beköszöntőt így kezdte: „Ennyi bűnözőhöz még nem beszéltem”