Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26275358

2020. április 02.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.

Részletek a Nem én voltam... című cikkből

„Nem én neveztem az Országgyűlésben micisapkának a Szent Koronát, és persze az sem én voltam, aki néhány év múltán díszmenetben vittem a Parlamentbe.

Nem gondolom, hogy akár a leghazafiasabb sláger is felérne a Himnusszal.

Nem én kiabáltam az ország házában a KDNP-seknek, hogy „Térdre csuhások!”

És nem én tartom fügefalevélként magam elé őket, igyekezvén eltakarni az elvek és értékek nélküli hataloméhséget.

Nem emlegetem szünet nélkül a keresztény kultúrát és hagyományokat, miközben gyűlöletet szítok, gátlástalanul harácsolok és luxuskurvákkal üzekedek.

Nem én vagyok, aki korrumpálta, korrumpálja a nagy egyházakat, hogy mindezt ne tegyék szóvá.

Nem én fosztottam meg egy csomó kisegyházat a jogaitól, és nem én tagadom meg a nemzetközi bíróságok által nekik megítélt jóvátétel kifizetését.

Nem én ajánlottam az ország felének, hogy egy jó erős kötélre akassza fel magát. Nem nem én neveztem az ellenzéki szavazókat panelproliknak.

Nem én mondtam, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér.

Nem én üldöztem el az országból számtalan, tisztes megélhetésre vágyó dolgozót, és az sem én vagyok, aki százezernyi ukrán, vietnámi, mongol, szír munkást fuvarozott ide, miközben kerítést épít és idegengyűlöletet gerjeszt, de persze fű alatt árulja az állampolgárságot, de csak kőgazdagoknak, még ha azok esetleg bűnözők is.

Nem én loptam el százmilliárdokat a közpénzből, nem én loptam el százmilliárdokat az uniós támogatásokból, nem az én rokonaim-haverjaim nyerik a legzsírosabb közbeszerzéseket, nem én tettem általánossá a mutyit a túlárazásokat, a korrupciót.

Nem én ijedtem meg a népszavazástól, és vontam vissza az olimpiai pályázatot, és nem én építem meg ennek ellenére az olimpiai stadionokat.

Nem én verek éket a nemzet két fele közé, nem én rekesztem ki az egyik felet az „igazi magyarok” köréből, és nem én ösztönzöm a másik fél frusztrált gyűlölködését.

Nem én építek az ordas előítéletekre, nem én zsidózok, nem én cigányozok.

Nem én tartom vissza a bíróságok által még az én törvényeim szerint is megítélt kárpótlást! Nem én harsogok börtönbizniszről, miközben nem építek megfelelő fegyházakat.

Nem én vagyok nemzetellenes! Nem én vagyok hazaáruló!”

Forrás: Magyar Hang

sokkaljobb-kommentár: Szabad György házelnök 1990. június 4-én a trianoni békediktátumra emlékeztette az első szabadon választott országgyűlést, és kérte, hogy a jelenlévők egyperces néma felállással emlékezzenek! Az akkori ellenzék Orbán Viktor vezetésével (a Fidesz frakcióvezetője volt ekkor) kivonult, nem volt egy percük a megemlékezésre. Csak a kormánykoalíció és a karzat közönsége tett eleget a kérésnek! Az idei, immár századik évfordulón ne tessék ezt elfelejteni!

Békéscsaba, 2020. február 2.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Az Országgyűlés – amelynek kétharmada nyilvánvalóan miniszterelnök-párelnök befolyása alatt végzi törvényhozó munkáját- nem hajlandó eleget tenni az Alkotmánybíróság felhívásának, amely szerint meg kellene alkotnia azt a törvényt, amely a rokkantnyugdíjasokat kárpótolná a törvénysértő módon megfosztott járandóságuk miatt. De a miniszterelnöktől tudjuk, hogy munka nélkül senki nem kaphat közpénzt. Ki tudja, talán emiatt késlekednek e törvény benyújtásával, mulasztásos alkotmánysértést elkövetve.”(Részlet A jogállamnak befellegzett című cikkből) Rengeteg magyar nyugdíj repül át úgy a határainkon át, hogy azért mindössze annyit kell tenni, hogy rendszeresen le kell szavazni a Fideszre!

Emlékeztető: „Az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia vastörvénye.” (Orbán Viktor 2007. június 29-én)