Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19751360

2019. január 17.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Piroska napja van.
Holnap Sára napja lesz.

Rátévedtem pénteken este a Tényekre!

Ez volt a Jobbik kongresszusának előestéje…

Andy Vajna szennycsatornájának gyöngyszeme ez a híradónak oly silány valami. A Riposzt és a Lokál szépirodalmi olvasmány ahhoz képest, amit ezek művelnek.Jó bő lére eresztve elhangzott a szokásos migránsozás, majd rátértek a Jobbikra! Ezúttal Gyöngyösi Mártont ekézték, de visszatértek Vona Gáborra is. Gyöngyösi Márton szerintük nagyon nagy muszlim, mintaértékűnek tekinti a muszlim vallást. Vona találkozott egy olyan muszlimmal, aki részt vett a pápa meggyilkolásában. Az nem zavarja őket, hogy már ötvenszer kiderült, hogy a pápagyilkossághoz semmi köze nem volt annak az embernek, aki ráadásul rendszeresen itt van a Magyarországon rendezett Kurultájon. Bencsik Andrással is szerepel egy fotón. Sok a magyar barátja, ismerőse. Hogy ezt a pápagyilkosságos sztorit honnan és miért ragasztották rá, nem tudom. Amennyiben a magyar hatóság szerint igaz, és valóban köze volt a pápagyilkossághoz, akkor miért engedik be évek óta Magyarországra?

Ebből elég is volt. Reméltem, hogy rátérnek arra, hogy Andy Vajna és a többi haver kaszinói miért nincsenek bekötve online pénztárgépekkel az adóhatósághoz, és hogy Andy Vajna miért hordja ki a bevételt egy nagy amerikai offshore paradicsomba. Mennyi adót fizethet be a kormány nagy kedvence a magyar államkasszába? Ez sem került szóba, és Mészáros Lőrinc elképesztő meggazdagodása sem.

A Fidesznek megint megvan a kétharmados parlamenti többsége, lehet kitalálni a jövedelemhez alig jutók terhére az újabb és újabb adókat, lehet utcára tenni sok ezer honfitársunkat, amiről továbbra is hallgatnak.

A szebb jövő megint cserbenhagyta a nép egyszerű gyermekeit. Hogy ebben ők maguk mekkora segítségére voltak a hatalomnak, nem lehet tudni. Annyit viszont igen, hogy az ország legszegényebb települései leszavaztak rájuk...

Békéscsaba, 2018. május 12.

Forgó Irén

Emlékeztető: „Soha nem volt ilyen magas a magyar államadósság összege, mint most: az év végére a kormány előzetes becslése szerint 27,5 ezer milliárd forinton tetőzhet az adósság, amely a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még csak 20,4 ezer milliárd forintot tett ki. Vagyis az elmúlt nyolc évben – a második és a harmadik Orbán-kormány regnálása alatt – több mint hétezermilliárd forinttal nőtt a nominális államadósság összege. Ebben még nincs benne a magánnyugdíjak államosításából származó mintegy 2200 milliárd forintos összeg, amit közvetlenül adósságcsökkentésre fordított a kabinet. Ezzel együtt 9,3 ezermilliárd forintos a növekmény, vagyis a jelenlegi államadósság harmada az Orbán-kormány elmúlt nyolc évének a „teljesítménye”. Ez nagyjából a háromnegyede a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok nyolcéves regnálása alatt keletkezett 12,5 ezermilliárd forintos adósságnövekedésnek.” (Részlet az Elvesztették Orbánék az államadósság elleni csatát című cikkből, 2017 november) Az államháztartási hiány 1081 milliárd forintra emelkedett!

Emlékeztető: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” (Orbán Viktor 2001. június 7-én kormányon)