Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27179729

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Pannonbasi hazudik (a kínai selejtről)

Türkménbasi a koronavírus szót tiltotta be néhány hete, magyar barátja, Pannonbasi pedig a hitelfelvétel kifejezést. Ki se lehet mondani, nemhogy megcsinálni. Ők nem, egy forintot se. Ők sokkal jobban kezelik a válságot, mint dicstelen elődeik. Pannonbasi érti a dolgát! Mi az hogy! Nagyon is!

Ehhez képest dübörög a hitelfelvétel, ott a fű alatt. Most mindenki másra figyel, az államadósság felduzzasztását pedig szép csendben intézik az ország háta mögött. Múlt hét csütörtökön egy 700 milliárdos devizakötvény kibocsátás, hétfőn egy 595 milliárdos kínai hitel a felcsúti kisvasút nagytestvérének, ami Belgrádig jár majd. Közös kontóra.

Szóval amíg szemkápráztató sebességgel érkeznek az azóta se látott Szijjártó-maszkok milliói, tízezrek veszítik el a megélhetésüket, ezrével küldik haza a betegeket a kórházakból és a gyereket nevelő szülők sem tudnak odafigyelni, mert épp a másodfokú egyenlet megoldóképletét próbálják meg felfogni, hogy elmagyarázhassák a gyereküknek, addig Pannonbasi szépen csöndben eladja a jövőnket. Ne hagyjuk, hogy elsumákolják!

Forrás: Stummer János országgyűlési képviselő idővonala

Nálunk vajon mi fog történni az ügyben? Lehet, hogy még meg is kell, hogy köszönjük ezt a sok selejtet? Texasban már léptek. Erről bővebben ITT !

sokkaljobb-kommentár: Ezért kellett a kommunista Kínával lepaktálni? Ebből az alkalmatlan vacakból vagy tíz országba szállított is ajándékba Szijjártó Péter! Micsoda égés... Nagyon sok lehet belőle letárolva egy bérelt raktárba. Azt vajon melyik havertól bérelik és mennyiért?És ezzel a kommunista országgal bútorozott össze a kormány annyira, hogy örökre eladósított bennünket a 700 milliárdos kínai hitellel. És építünk Kínának belőle ajándékba egy vasutat Budapest–Kelebia között úgy, hogy a számlát mi fizetjük. Ilyen gyalázatos „üzlet” nincs több a Földön! És ezekért a rettenetekért nem fog felelni senki! Ráadásul ez a gyalázatos hitelszerződést már 10 évre titkosítva van. Az olajmaffia ügyei meg 2000 óta 80 évre…

És mi van akkor, ha ráadásul ezek a szállítmányok VESZÉLYES HULLADÉKNAK minősülnek? Ráadásul rettenetes milliárdokat, akár 1000 milliárdot is fizetünk érte, jócskán megterhelve fuvarköltséggel és raktárbérleti díjjal. Jobb lett volna nem kiszállítani belőle, hiszen a dobozokon kínai nyelven jól feltüntetett helyen az szerepel, hogy egészségügyi felhasználásra nem alkalmas…

Vannak már olyan északi országok, akik visszaküldték Kínába, velünk azonban félő, hogy a kormány lenyeleti ezt a békát is.

Nemrégiben a türk diktatúrák összejövetelén Európából egyedül Orbán Viktor vett részt. Ott hangzott el az a kijelentése, hogy kipcsak vér folyik az ereinkben. A miniszterelnök hazajőve az Ybl palotát ingyen a türk diktátorok rendelkezésére bocsátotta, hogy ott egy türk irodaházat, türk képviseletet hozzanak létre, magyar adóforintokból fenntartva.

Békéscsaba, 2020. április 29.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Mostanában a koronavírus járvány idején kiharcolt végtelenített (határidőtől mentes) teljhatalmi törvénnyel borzolja parlamenti kétharmad a kedélyeket, és hát a határtalan kormányzati korrupcióval, amely a járvány idején sem áll le! Sok átlagember van már azon a véleményen, hogy a rendszerváltozás károsultjainak is kellene egy kárpótlási törvény. Ehelyett Harminc éve szabadon elnevezéssel három éven keresztül milliárdokért (egyelőre 12 milliárd forint van rá előirányozva) emlékezik vissza az 1988/1990-es történésekre a kormány egy alapítványon keresztül. Ezt az alapítványt és milliárdjait is Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum örökös főigazgatója, NER-lovagnő kezeli. Az nem kerül szóba, hogy eddig hány pártot darált le a Fidesz. A fontos intézményeket Fideszes guruk vezetik. Az egyik ilyen az Állami Számvevőszék, amely nagy segítségére van a hatalomnak az ellenzéki pártok vegzálásában, ellehetetlenítésében. A kisgömböc bizony elég nagy gömböc lett… (Részlet a Tízéves az első kétharmados parlamenti többség című cikkből)