Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23098606

2019. augusztus 22.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Menyhért napja van.
Holnap Bence napja lesz.

Pártunk és kormányunk kamupártjainak nem kell elszámolniuk!

Újabban minden választás előtt előjönnek ezek a kamupártok a HATALOM SEGÍTSÉGÉVEL, mert másként nem lehetne.

Rá is szállnak azonnal az államkasszára. 2012. január 1-jén lépett hatályba a torz, csak a Fidesznek kedvező új választójogi törvény, amely lehetővé tette ezeknek a csalóknak az elképesztő lehetőséget. Először a 2014-es választáson tűntek fel, okozva vagy négymilliárd forint kárt az adófizetőknek. Az emberek képtelenek voltak elhinni, hogy létezik ekkora gazemberség, pedig sajnos létezik, és tovább virágzik. Zuschlag János, a szocialisták egykori üdvöskéje is létrehozott néhány ilyen kamupártot, sőt beadta Strasbourgba a panaszt is, hogy rosszak voltak a börtönkörülmények. A két „üzlet” hozott is a konyhájára néhány százmillió forintot.

2018-ban a helyzet mit sem változott, annyi azért mégis történt, hogy a választás közeledtével néhány hétre Zuschlagot becsukták. Előfordult olyan is, hogy börtönben ülők számára a feleségek összegyűjtötték az ajánlásokat, és ki kellett engedni a börtönből „az országgyűlési képviselőjelölteket”. Hogy visszamentek-e a választás után, annak nem néztünk utána, de lehet, hogy megtörtént.

Ahogyan a működésüket sem akadályozták, úgy a tartozásaikat sem hajtják be a választók megtévesztését szolgáló kamupártoknak. Erről az alfahir.hu cikke elérhető ITT !

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő kérdezte meg a NAV-ot arról, hogyan állnak a kamupártok támogatásainak behajtásával, az eredmény pedig egészen elképesztő. A 444.hu szerint az adóhatóság azt írta a képviselőnek, hogy „A NAV által indított végrehajtási eljárások egy esetben, a Sportos és Egészséges Magyarországért Párt estében vezettek eredményre 8169 forint összeget érintően.” Mindezt úgy, hogy a hivatal szerint 17 párt összesen 2,6 milliárd forinttal tartozik a költségvetésnek. Vagyis többe került a leves, mint a hús. Az eljárás további költségeket, vagyis károkat okozhatott.

A kamupártok működésének lényege az, hogy a jelöltek fejenként egymillió forintot kapnak az államtól a kampányukra, ha sikerül elég ajánlást szerezniük. Ráadásul, ha a kamupárt országos listát is tud állítani a jelöltekből, akkor több százmillió forint támogatást kap.

A törvény szerint azoknak a pártoknak és jelölteknek, akik nem érik el a minimális szavazatszámot a választáson, a támogatást vissza kell fizetniük. Ez azonban következmények nélkül nem történik meg! Vagyis a hatalom gerjeszti a Lopni, csalni, hazudni elv érvényesülését ezzel is. Az elmúlt választás során több esetben is előfordult, hogy rendkívül szoros eredmény mellett úgy nyert egy-egy kormánypárti jelölt, hogy ellenzéki pártok neveihez hasonló, megtévesztő kamupártok vittek el szavazatok egy részét. Vagyis az ukrán nyugdíjasok szavazataihoz hasonlóan ez is egy veretes VÁLASZTÁSI CSALÁS. A levélszavazatok bonyolítása nagyon drága, ráadásul már egyre több ilyen szavazat jön a világ minden tájáról, elsősorban Észak- és Dél-Amerikából és Ausztráliából. Nemrégiben köszöntötte Semjén Zsolt az egymilliomodik kettős állampolgárunkat.

A Jobbik nem okozott kárt az államkasszának, a párt ökleként működő Állami Számvevőszék mégis csaknem egymilliárd forintra bünteti, a kamupártok két választás során 7 milliárd forint feletti kárt okoztak, azok tovább folytathatják a gyalázatot! Kettős mérce, el ne hagyj! Jogállamban ilyen torz történetek nem fordulhatnának elő!

Amennyiben a helyzet nem változik, akkor bizony a Fidesz valóban legyőzhetetlen lesz, és 2030-ig (Orbán Viktor addig tervez hatalmon maradni!) odalesz Magyarország maradékának még a maradéka is.  

Békéscsaba, 2019. február 8.

Anton

Emlékeztető 1.: Ha még négy évet sikeresen kormányozhatunk, nagyon sok minden visszafordíthatatlan lesz mindabból, amit tettünk, nemcsak Magyarországon, hanem a példánkon keresztül akár egész Európában is”. (Részlet Kövér: Az ellenzéki pártoknak sem programjuk, sem értékrendjük nincs című interjúból) Emiatt a kijelentés miatt sok magyar ember a szívéhez kap!

Emlékeztető 2.: „Ügynökügyben bőven meglehet a támogatottsága a népszavazásnak, a kormány pedig több alkalommal is bizonyította, hogy ilyen helyzetekben könnyen zavarba hozható és meghátrálásra kényszeríthető. A kormánypártok soraiban eleve nem csekély a korábban vörös párttagkönyvet birtokló tagok száma.” (Részlet az Ügynöklista: „a legsúlyosabb csapást a Fidesz–KDNP szenvedné el című írásból)