Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21257430

2019. április 26.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.

Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda!

A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.

Orbán Viktor 1989-ben Nagy Imréék újratemetésén. Fotó: MTI

Először a Liberális Internacionáléban ténykedett a Fidesz:

„1992. február 8. - A Fidesz negyedik kongresszusa szombaton ellenszavazat nélkül elfogadta a pártnak a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozását kezdeményező javaslatot.

2000. október 28. - A Liberális Internacionálé (LI) ottawai kongresszusán tudomásul vette a Fidesz kilépését a szervezetből, de annak okait a csütörtöki végrehajtó bizottsági ülés résztvevői elfogadni nem tudták.” (Forrás: wikipedia)

1998-ban a kisgazdák segítségével jutott kormányra a Fidesz, akiket a kétéves költségvetéssel kigolyóztak a kormányból. Ekkor még messze nem volt meg a parlamenti kétharmad, de azért tették a dolgukat. Például 2000-ben 85 évre titkosították az olajmaffia aktáit, és leadták a pénzkibocsátási jogunkat, ami annyira fontos a háttérhatalomnak, hogy háborúkat is képes indítani érte! A devizahitelezéshez szükséges rendeletet 2001-ben alkották meg (88/2001. VI. 18.). A folyósítást már a szocik vitték tökélyre a 2002-es Fidesz-bukta után, de a jegybankelnök Járai Zsigmond maradt, és így aztán ezek a tettek is közös hátterűek a szocikkal. Napjainkban egyre több botrányos kilakoltatás zajlik, mert az átvert hiteleseket utcára teszik.

A Liberális Internacionáléból a Fidesz útja az Európai Néppártba vezetett. A vezénylő tábornokuk, segítőjük a háttérben Helmut Kohl akkori német kancellár lehetett, akit Orbán Viktor tavaly meg is látogatott a betegágyánál, és utolsó útjára is elkísért.

Mostanában Orbán Viktor Kelet felé tesz jó nagy kanyarokat, aminek nagy valószínűséggel megint a magyar adófizetők isszák meg a levét! Az eddig Keleten nyitott kereskedőházakat a nagy veszteség miatt be kellett zárni. Ezt a kárt is az adófizetők nyakába tették, ennek sincs felelőse, ahogy az egy igazi következmények nélküli országban lenni szokott! Az arabokkal az Orbán-család elég jó üzleteket köt, és néhány nemzetbiztonsági kockázatot jelentővel is kereskedtek, illetve az egyik az Orbán-családdal szemben vásárolt villát a XII. kerületben.

2010-ben az első nagy fülkeforradalmi győzelem után azonnal alkotmányoztak. Az „alkotást” később alaptörvénynek nevezték el, és ki is hagyták belőle a magyar társadalom alapvető négy tételét: nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (azé az ország, akié a földje, és sok lett belőle a NER-lovagoké), a vízbázis (víz nélkül nincs élet), a társadalombiztosítás (az egészségünk), és a nyugdíj (az idős korunk). Levédték viszont a magas jövedelműek oly kedves gyalázatos egykulcsos adót, ami a jövedelemhez alig jutókat tönkrevágja. A parlament azóta törvénygyárként működik, és megalkotja azokat a törvényeket, amelyek a korrupciót törvényessé nyilvánítják.

A 2018-as újabb kétharmados parlamenti többség mindent visz, a magyar jövőt is! Semmi nem számít a magyar választópolgárnak, a temérdek korrupció nem éri el az ingerküszöbét, egyre nő a Fidesz népszerűsége. Nemsokára munkába áll ismét a törvénygyár, ami nem sok jóval kecsegteti a magyar átlagpolgárokat, annál inkább a NER-lovagokat!

A hét végén azt is megtudtuk, hogy már nem finnugorok, hanem türk hátterű népek vagyunk. Hogy is van ez pontosan, mekkora fordulat történt? „A magyar és a finn nyelv rokonsága történelmi tény, nem pedig véleménykérdés.” (Orbán Viktor, Helsinki, 2013.) „Mi Magyarországon élünk, magyarok vagyunk, magyarul beszélünk, ez egy egyedülálló és különös nyelv, amely a türk nyelvekkel áll rokonságban.” (Orbán Viktor Kirgizisztánban, 2018. szeptember)

Kifordítom, befordítom! Ez kell csak a románoknak, megint rákezdik majd, hogy menjünk vissza Ázsiába... Erdélyt 100 évvel ezelőtt (Gyulafehérvári nagygyűlés, 1918. december 1.) szakították ki az oláhok Magyarország testéből. Az ünnepségsorozatok keretében porig fogják alázni nemcsak az erdélyi magyarokat, hanem a világ magyarságát is!

Szerbiában, ezen belül a Vajdaságban is ünnepelni fognak, amelynek a költségeit valószínűleg a magyar adófizetők fogják állni. Elég sűrűn jön át Budapestre Pásztor István, akinek a magyarok érdekeit kellene képviselni, és soha nem távozik üres kézzel. A vajdasági magyarok már inkább szavaznak szerb pártok képviselőire, de minél gyengébb választási eredményt ér el, a magyar kormány annál jobban ragaszkodik hozzá. A 99. évforduló és csodás volt, mi lesz a századikon? Erről bővebben egy tavalyi cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. szeptember 4.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „Szeretném Önöket megnyugtatni, hogy a magyar föld jövője nem függ a Brüsszelben esedékes döntéstől. Ez csak és kizárólag tőlünk függ. És Önök biztosak lehetnek abban, hogy amíg a Fidesz kormányon lesz, és ebben az én munkám is ott lesz, addig Magyarországon külföldiek – akármit döntenek Brüsszelben – itt soha termőföldet nem fognak vásárolni!” (Orbán Viktor 2010. március 31-én) Ez volt talán a legnagyobb hazugság!

Emlékeztető 2.: „Le fogjuk győzni a hatalommal való visszaélés technikáit, a felelősség alóli kibúvás kísérleteit.” (Orbán Viktor, 2010. május 14). A szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak.

Emlékeztető 3.: „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választások után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai, jogi elégtételt is. De most csak a közös célokra, Magyarország megvédésére fordítsuk erőnket. Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló, mindenkire szükségünk van.” (Részlet a Félelmetes szavakkal hívta harcba az embereket Orbán Viktor című cikkből) A beszéd a 2018-as választás előtt, a március 15-ei ünnepségen hangzott el. Az elszámoltatást és felelősségre vonást is megígérte a 2010-es kampányban, abból nem lett semmi. Az elégtételvételbe sajnos kezdünk jócskán belekóstolni... Igaz, nem szelíd és derűs formában.