Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27055157

2020. május 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Oszt jó napot Magyarország!

Az Osztjónapot-principium elszenvedője az alábbi cikkben Vona Gábor

„Orbántól tanulták a leckét: bátran tegyünk tönkre bárkit, legfeljebb később elvesztünk pár pert.

„Rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni (évek múlva!) a pert, tied lesz a mandátum.” … ezt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök. Úgyhogy mostantól hívjuk osztjónapot-princípiumnak a fenti politikai viselkedést, amely minden erkölcsi és jogi aggályt alárendel a politikai hatékonyságnak.” (Részlet az Oszt jónapot. Orbántól tanulták a leckét: bátran tegyünk tönkre bárkit, legfeljebb később elvesztünk párt pert” című cikkből) Vona Gábor másfél év múlva meg is nyerte a pereket, de elvesztette a mandátumot! Oszt jónapot!

…És miképp tudott erre reagálni Vona Gábor? Nyilván csak cáfolni és várni, hogy a közönség mit hisz el a mindenhonnan ömlő mocsokból. Kinek fog hinni a közönség? A nagyhangú buzizóknak, vagy az erőtlen hangú megtámadottnak?

A Fidesz stratégái tudták, csak a parlamenti választás után születhet olyan jogerős ítélet, amelyben a Jobbik elnöke elégtételt kap. És micsoda elégtételt! Blacknek csupán 1,2 millió forintot kell leszurkolnia Vona karrierjének megtöréséért. Ezt az összeget nyilván már többszörösen megkapta a megbízóktól. Az ordas hazugságot közlő propagandakiadványoknak 600 ezertől 1,5 millió forintig terjed a büntetése. Ráadásul kik fizetik ki a megítélt jóvátételeket? Talán ez az ügy leginkább cinikus mozzanata. Hiszen a TV2, a Riport, az Origo és a hasonló pöcegödrök annyi állami (értsd: adófizetői) hirdetést kapnak, hogy mellényzsebből kifizetik Vona Gábornak a megítélt sérelemdíjat. Oszt jónapot.  (Forrás: Magyar Hang)

Hát itt tartunk! Nagyon bejött nekik ez is! Ha sokszor mondom, sánta vagy, elkezdesz sántítani! És bizony pont elégszer elmondatták Blackkel a mesét… Oszt jónapot Magyarország! Tegnap Vona Gábor, ma és holnap más. Következik Demeter Márta, akinek azt a bizonyos kijelentését a sajtó nyilvánosságát kizárva kellett volna „elrendezni”. Vajopn utazhat gyermek honvédségi repülőgépen? Folyamatos elszenvedő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, és a sor sajnos végtelenített!

Az olaszliszkai lincselés első rendű vádlottja nem kell, hogy kitöltse a büntetési idejét, jó magatartására hivatkozva szabadult. És kiadták a baltás gyilkost, de nem adják ki Macedónia korrupció miatt két év börtönre elítélt, és idehozott volt miniszterelnökét…

A hazugságokat, a választási csalásokat, a kormányzati korrupciót, a fél világ anyagi támogatását az adónkból, ha nem sikerül megállítani, az ország a pöcegödörben marad! 

Békéscsaba, 2019. július 16.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „Nem szolgálnak, inkább nem tűrnek és eltipornak. Elhallgattatnak, megfenyítenek, megfenyegetnek, kirúgnak, utánad nyúlnak. Lejáratnak. Ellehetetlenítenek. Ha másként nem megy, elveszik. Lerombolják. Átalakítják, ha tetszik, ha nem. Megakasztanak, beakasztanak, elgáncsolnak. Mellettük, nélkülük nem nőhetsz nagyra. Jólétet hazudnak. Veszélyben tartanak, amitől megvédenek. És megvetnek és kiröhögnek, amikor nem állsz ki, bólogatsz és mosolyogva próbálsz dörgölőzni. Szóval, hogy mit jelent ma a Kádár-rendszer? Magyarországot.” (Részlet a Kádár János ránk tekint, és elégedetten bólogat című cikkből)

Emlékeztető: „Jó magyarnak lenni igen nehéz, de nem lehetetlen!” (Széchenyi István, a legnagyobb magyar)

Emlékeztető: „Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjainkra, és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz! (Talleyrand, Napóleon bizalmasa). Azóta is elveszik, és azóta is hagyjuk!