Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681523

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Orbán Viktor nagypénteki rádióbeszéde

Így érett be a Fidesz keresztény Magyarországa

Elégtétel. Elmélet. Gyakorlat. 

Orbán Viktor a Kossuth rádióban, ma: a keresztény Európa kulturális értelemben olyasmi, mint a levegő, „természetes módon vesz bennünket körül, ezt nevezzük otthonosságnak, ezért érezzük magunkat otthon a keresztény Európában és a keresztény Magyarországon”. (MTI)

Fideszes bácsi egy fideszes lakossági fórumon, tegnap: megtörténik-e az ellenzékiek, vagyis „a hazaáruló politikus férgek felelősségre vonása, ha nyerünk?”.

A férfi a halálbüntetést is megfelelőnek tartaná,  „bár sajnos a halálbüntetést elutasítja az EU”, de „az állampolgárság megvonásán esetleg gondolkodik-e a Fidesz?” – szólt a kérdés, amely a legnagyobb tapsot kapta a teremben. (Index)

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Orbán Viktor az erdogani utakon! A török elnök miniszterelnöke itt járt Boszniában és járt Macedóniában is követelve, hogy adják ki azokat nekik, akik együttműködtek, vagy együttműködnek Erdogan elnök egykori politikai eszmetársával, az Amerikában élő Gülennel. Ami Orbánnak Soros György, az a törököknek Gülen. Meg persze a kurdok, akiknek kiirtására egyre több intézkedést tesznek. Mostanában Szíriában bombázzák őket. Hogy miként lehetséges a szomszédos országba hadsereggel bevonulni, és azt miért nézi el a világ normális része, nem tudom. Egyre több a halott és a török elől menekülő.

A két meglátogatott országból ki kell adni, vagy már ki is adták azokat, akik a törökök szerint Gülen hívei. Újabb 70 újságírót is letartóztattak, nagy részük kurd származású... Az első világháború idején (1915-ben) a törökök másfél millió örményt mészároltak le. Hogy Magyarországon hány áldozatuk volt a 150 éves megszállásuk alatt, nem lehet tudni. Annyit igen, hogy falvak sokasága néptelenedett el. Szigetváron a török szultán maradványait keressük, Zrínyi Miklósét nem!

Erdogan 1000(!) szobás elnöki palotát építtetett Ankarában magának, Orbán Viktor a várba költözik. Csak festményre kell 2 milliárd forint… A ma reggeli rádióbeszédről szóló egyik cikk elérhető ITT

Áldott Húsvétot, és csak azért is Szebb jövőt magyarok!

Békéscsaba, 2018. március 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” (Orbán Viktor 2001. június 7-én kormányon)

Emlékeztető: „A közéleti leromlást a kormány feje testesíti meg. A hazugságokra épülő politika tönkretette a gazdaságot, így a legenyhébb minősítés, amit a miniszterelnök kiérdemel, a persona non grata.” (Orbán Viktor ellenzékben, 2006. december 13.)

Emlékeztető: „A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti!” (Orbán Viktor ellenzékben, 2008. március)

Emlékeztető: „Ki kell vizsgálni a jelenlegi kormány gyanús ügyeit, rács mögé kell juttatni azokat, akik a Malévből talicskával tolták ki a pénzt. Véget ért az úgynevezett „spongyát rá” korszak, amikor mindenki büntetlenül úszhatta meg a lopásokat, és élheti a milliárdosok életét...” (Orbán Viktor Fidesz-elnök ellenzékben, Magyar Nemzet, 2009. december 5.) Az igazi „spongyát rá” korszak 2010-ben köszöntött rá Magyarországra!