Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681733

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Orbán Viktor megváltozott!

Orbán Viktor egy nagyon tehetséges, fiatal politikusként tűnt fel 1990-es választásokon, de többször nagyon komoly változáson ment keresztül. 20 évig voltam Fideszes szavazó, miután betelt a pohár, mert a párt erkölcsi mélyrepülését nem tudtam tovább elfogadni és támogatni szavazatommal!

A Fidesz, illetve rajongótábora szerint minden párt, és annak minden vezetője becstelen köpönyegforgató, aki politikai pályafutása során bármilyen változást mutatott közéleti tevékenységében, politikai-társadalmi felfogásában. Szerintük csak egyetlen kivétel van: igen, a Fidesz és annak vezetője. Orbán Viktornak nem színváltozása van, nem köpönyegforgató, hanem az történt, hogy a fiatal, a parlament Trianoni megemlékezéséről (1990. június 4. F. I.) kivonuló, istenhívő képviselőtársait megalázó liberálisból egy nagy magyar államférfi lett – magyarázzák Fideszesek.

Nézzünk néhány tételt a kormányfő életének ellentétpárjaiból:

– Orbán Viktor 1989. június 16-án a Hősök terén mondott beszédével szimbolikusan részt vett a kommunizmus lebontásában, Orbán Viktor kormányának tagja lett az a Tasnádi László, aki 1989. június 16-án a Hősök terén a Belügyminisztérium III/II-es operatív tisztjeként szolgálta az utolsó óráit élő Kádár-rendszert, valamint a mai napig nincs ügynöktörvény és 2006-os elszámoltatás.

– Orbán Viktor a Liberális Internacionálé alelnöke volt, ezután Orbán Viktor tíz évig az Európai Néppárt alelnöke lett.

– A Fidesz lelkes antikommunista szerepben tűnt fel a politikai palettán, majd később, már kormányon, tanácsadóként alkalmazták a volt pufajkás, munkásőr, MSZMP-s Zoltai Gusztávot.

– Orbán Viktor 2008-ban a paksi bővítéssel kapcsolatban azt mondta, hogy „Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, melyet 10 évre titkosítanak!”, Orbán Viktorék 2015-ben 30 évre titkosították a Paks-szerződéseket.

– Orbán Viktor 2007-ben azt mondta, hogy „A szovjetek birodalma is a múlté. Eltűnt, de nem enyészett el nyomtalanul. Helyén ma egy életerős, újra tatarozott keleti hatalom emelkedik fel. Izmosodik, terjeszkedik, újraéleszti és pártfogolja egykori híveit, Ukrajnától Közép-Európán át a Balkánig.(…) A nyugati világ számára a történelmi kihívást a keleti új rend gyarapodó erői jelentik, melynek leheletét, jelenlétét, kisugárzását már a bőrünkön érezhetjük.”

Orbán Viktor ma a „keleti új rend gyarapodó erőinek” legmegbízhatóbb partnere az Európai Unióban, ha kell, minden évben fogadja Vlagyimir Putyint, ha kell, kommunista emlékművet koszorúz Pekingben.

Köpönyegforgatás vagy politikai fejlődés? Ezt igazából egyedül Orbán Viktor tudja.Orbán Viktort a 2002-es választási vereség változtatta meg először, mert abból arra a következtetésekre jutott, hogy nem az a fontos, hogy jól vagy rosszul kormányoz valaki, hanem egy pártnak sok pénze legyen és a választók érzelmeire kell hatni.

A második nagy változás a politikájában a 2015-ös illegális bevándorlás megállítása a határvédelemmel, amivel személy szerint én is egyetértettem, de az utolsó három évben tértek le igazán a keresztényi útról és lettek az intézményesített korrupció pártja. Ma már nincs Fidesz, hanem csak Orbán Viktor párt van, ami nagyon nagy baj a jövő fontos döntései előtt, mert innen már csak egy kis lépésre van az igazi diktatúra!

Forrás: Kovács Tamás vívó idővonala

Két részlet A nemzeti kaméleon című cikkből:

Emlékeztető 1.: „Az túl egyszerű lenne, ha a Soros Györgyhöz fűződő viszonyát kezdenénk elemezni, vagy akárcsak felidéznénk a ma már konzervatív kereszténydemokráciát építő kormányfő azon korábbi parlamenti beszédét, amikor a papsággal közölte, csuhások térdre, imára. Vagy idézhetnénk napestig azt, amikor 2010 előtt az állami pénzek lenyúlását az egyik legfőbb bűnnek nevezte, illetve kiállt a sajtószabadság mellett. Utóbbival persze nem egyezik meg a Sargentini-jelentés vitája alkalmából elhíresült mondata, miszerint ők sose hallgatnák el a más véleményeket.”

Emlékeztető 2.: „De emlékezzünk csak arra, hogy amikor Finnország miniszterelnökével tárgyalt, a két nép rokonságát, nyelveink közös származását dicsőítve, majd Krigizisztánban járva ugyenerről szemrebbenés nélkül megállapította, hogy nem is finn, hanem a türk nép a rokonunk. Orbán Viktor, a keresztény Európa és a magyar haza nagy védelmezőjeként Erdogan török elnök budapesti látogatásán nem győzte kiemelni, hogy a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt. Majd október 23-ai ünnepi beszédében már oszmán hódítókról beszélt, akiknek az Európát fenyegető támadásaik ellen Dobó István, az egri vár kapitánya, Szondi György, a drégelyi palánkvár parancsnoka, vagy éppen Zrínyi Miklós, a szigetvári hős példát mutatott – nemcsak a magyarságnak, hanem a keresztény világnak”.