Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23106678

2019. augusztus 23.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Bence napja van.
Holnap Bertalan napja lesz.

Orbán Viktor megígérte

Orbán Viktor (Fotó: alfahir.hu)

Orbán Viktor és pártja 2002-ben és 2006-ban elbukta az országgyűlési választásokat, ezért 2010-ben nem akart már semmit a véletlenre bízni. Összevissza ígért hetet-havat annyira, hogy az amerikai nagykövet asszony be is szólt neki, hogy NE ÍGÉRJEN MÁR ANNYIT! Orbán visszaüzent, hogy NE A SZAVAIMAT, HANEM MAJD A TETTEIMET FIGYELJE!  Ez a viszontválasz már csak a választás után derült ki…

Érértékelő helyett ígéretcunamira és az ellenzék leszólására kerített sort a miniszterelnök. Erről bővebben ITT !

2010-ben a legnagyobb hazug ígérete az volt, hogy lesz elszámoltatás és felelősségre vonás… Ennek az ígéretnek bizony nagy lehetősége lehetett a kétharmados parlamenti többség megszerzését biztosító választási eredményben. Lett még néhány milliárdos kiadást okozva két elszámoltatásért felelős is, az egyik a jegybank egyik bizottságában ül négymillió körüli jövedelem ellenében, a másik most került vissza a Fidesz padsoraiban a parlamentbe.

2010 után a kétharmados parlamenti többség birtokában egymás után hozták a magyar társadalmat ellehetetlenítő törvényeket. Az egyik ilyen volt a 2012. január 1-jével hatályba léptetett új választójogi törvény, amellyel a Fideszt törvényes választáson szinte legyőzhetetlenné tették! Alkotmányoztak is, amit később alaptörvénynek neveztek el. Ebből kihagyták a társadalom négy alaptételét, vagyis nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld (láthattuk, mit műveltek vele, jelentős területeket oligarchák kezére juttattak, és már az erdők is veszélyben vannak!), a vízbázis (egyre nagyobb probléma a vízhiány, amiért háborúk indulhatnak, hiszen az olaj nem oltja a szomjúságot), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségügy, melynek járulékait már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénzeszköz lett belőle!), és a nyugdíj (vagyis az idős korunk). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a magas jövedelműek nem, vagy alig fizetnek adót. Viszont a keményen dolgozó magyar kisember jövedelmének 48,5 százalékát különböző címeken elvonják. A nettó jövedelmük még mindig nem éri el a 100 ezer forintot. Ebből be is vásárolhatnak a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával!

A Fidesz-alapítók és a később hozzájuk csapódott, mára már nagyon gazdagok gyerekei, esetleg már az unokái szülőképes korba kerültek! Megint fazonra igazított lehetőségeket agyalt ki a tanácsadó testület a tehetősek támogatására!

Az ÉVÉRTÉKELŐ nevében is benne van: az előző év értékeléséről kell, hogy szóljon, nem pedig lufi méretű ígéretekről! A kórházak állapota, a kilakoltatások, a vidék ellehetetlenülése szóba se került. Az meg már igazi nagy abszurd, hogy az nácizik, aki évi tetemes milliárdos kiadást okozva egy 90 éves zsidó emberrel riogat! Ez meg egyúttal rasszizmus is miniszterelnök úr! Ekkorákat az egykori mentorába nem illik belerúgni! Mennyibe kerülhetett a magyar adófizetőknek ez a tegnapi rendezvény? Hihetetlen biztonsági intézkedéseket vezettek be megint. Vajon mitől félnek?  

A tegnapi miniszterelnöki ígéretcunamiról az alfahir.hu cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. február 11.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Vicces végignézni, hogy akikből KISZ-titkárok lettek volna annak idején, azok mivé váltak mára.” (Részlet Lovasi András: Jót röhögünk az egészen című interjújából)

Emlékeztető: „Domokos előéletéről fontos tudni, hogy 2010 előtt több cikluson keresztül volt a Fidesz békési országgyűlési képviselője, nyolc évig a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, és egy ciklus erejéig Békéscsaba alpolgármestere. A Fidesz megyei elnökeként is funkcionált, ő volt a Viharsarok (ezt a kifejezést közeli ismerősei szerint ki nem állhatja) fideszes erős embere, noha a bennfentesek szerint Orbán Viktor soha nem kedvelte igazán. A második Orbán-kormány hivatalba lépésével a kinevezési szokásrendet durván felrúgva éppen az aktív pártpolitikus Domokos ÁSZ-elnökké kinevezése volt az első jelek egyike, hogy a korábbiaktól nagyon különböző világ veszi kezdetét 2010-től.” (Részlet az Egy feddhetetlen ember és a közbeszerzés – Domokos László ÁSZ-elnök című cikkből)