Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27108690

2020. május 26.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Fülöp napja van.
Holnap Hella napja lesz.

Orbán Viktor: Magyart csak magyarral lehet pótolni!

Ez nagyon helyes lenne, ha így lenne! Akkor miért hordanak meg tízezrével vendégmunkásokat Ukrajnából, Törökországból, Mongóliából, Indiából, és a jó ég tudja, hogy még honnan! Ezeknek megoldja a kormány a lakhatási lehetőségét, és tolmácsot is fogadnak melléjük. A kilakoltatott szerencsétlen magyarországi magyarokat meg a sorsukra hagyják!

Fotó: mediaklikk/wikipédia

A letelepedési kötvénnyel hány ezer pénzes kapott letelepedési lehetőséget? A kötvény darabja 350 ezer euró körül van, és öt év után vissza kell vásárolni. A hasznot zsebre vágja Rogán-féle haveri kör, a visszavásárlási kötelezettséget meg rátolták a magyar adófizetőkre, annyi más felesleges kiadással együtt. Még a Mol észak-iraki olajmezőjénél (Erbil nevű városban) is árulták! Hogy azt az olajmezőt miért a magyar adófizetők költségére őrzi a zsoldos hadseregünk sok milliárdért, néhány kurd harcossal kiegészülve, azt nem lehet tudni! És miért a magyar adófizetők terhére épül Tiszaújvárosban a 3000 török vendégmunkásuknak a konténerváros? A Mol-nak nincs rá kerete, Budapesten 24 emeletes irodaházat építeni, arra meg van? Mennyi adót fizet be a nagy multi, az persze titkos adat!

Még azt is mondta Orbán Viktor, hogy az ország erejét a pénzügyi stabilitás adja. Ez így igaz! Az államadósságunk 20 ezermilliárd forint volt 2010-ben, ma már 30 ezermilliárd forint! Vagyis „sikerült” 10 ezermilliárd forinttal megfejelni! Ez nem egészen a pénzügyi biztonság irányába mutat. A fél világot támogatják már az adónkból! A határon túl Ausztria kivételével épülnek minden országban a veszteséges stadionok és a veszteséges sportakadémiák! A határon túli pártok és civil szervezetek 130 milliárd forintot kaptak az adónkból. Megy kifelé elég sok munkabér, támogatás, nyugdíj is. (szavazatvásárlásnak azért ez elég sok!) Ukrajnába csak béremelésre ment ki 2,5 milliárd forint.

A rablópártok, vagy kamupártok is okoznak minden országgyűlési választáskor 3-4 milliárd forint kárt! És nem történik ÉRDEMBEN ELLENE SEMMI!

Meghaladja a kettős állampolgáraink száma az egymilliót! Más országok is adnak kettős állampolgárságot, de választójogot nem adnak hozzá! Mindenki ott szavazzon, ahol vállalnia kell szavazatának következményét! Esetünkben csak annyi a következmény, hogy munkavégzéstől, vagyis járulék- és adófizetéstől mentesen kapnak magas nyugdíjat, ingyenes betegellátást, mindössze annyit kell nekik tenni, hogy a szervezett átutaztatást követően a Fideszre kell minden választáson szavazni. Ezért képesek akár már a ravatalozókba is bejelentkezni, mert mindössze magyarországi állandó bejelentett lakás kell a magas ellátáshoz… Hogy egy-egy levélben történő szavazás hány milliárd forint költségbe kerül, és van-e ellenőrzés például az elhalálozást illetően, az nem is olyan biztos!

(Orbán Viktor mondatai a Lokál nevű kormánypropagandáról származnak! A Kossuth Rádió legutóbbi szokásos pénteki interjújában is elhangzottak a fenti mondatok.)

A miniszterelnöknél, illetve a kormánypártnál a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban! Már hogy lennének, amikor még sohasem találkoztak! Az is hihetetlen, hogy miért fontosabbak nekik a fél világ támogatása, mint az ELTARTÓIKÉ?

Az ország pénzügyi stabilitását veszélyezteti most már az iszonyatos pénzszórás! Ebből nem is sokára nagy baj lehet, mert hiszen már 30 ezermilliárd forint az államadósság! Szerbiába kiadtak egymilliárd forint vissza nem térítendő házvásárlási támogatást, de a kilakoltatott magyarországi magyarok sorsa nem érdekli a kormányt!

Felveszik az orosz és a kínai hitelt, azt is elszórják! Romániát, Ukrajnát és Szerbiát most már szinte örökbe fogadja a kormány a terhünkre, és a régóta euróval fizető Szlovákiába is juttatnak. Támogatnak már afrikai országokat és ázsiai diktatúrákat is, mintha itthon rendben lenne az egészségügy, az oktatás és a szociális helyzet! Meddig fogja, illetve meddig lesz képes mindezt a magyar társadalom elviselni?! Ránk szakad most már a rengeteg felesleges stadion és sportakadémia fenntartási költsége is, és még épülnek nemcsak itthon, hanem a határ mentén Ausztria kivételével végig nemcsak stadionok, hanem sportakadémiák is! Mi lesz így a kalandvágyból még itthon maradókkal? Amennyiben az alacsony jövedelem és a pénzszórás miatt várható további megszorítás miatt elhagyják a fiatalok az országot, annak bizony katasztrofális következményei lesznek.

Sok beruházás valósul meg az adónkból sok országban. A határkerítés túloldalán, a Vajdaságban az egymilliárdos lakásvásárlási támogatáson, a topolyai hárommilliárdos sportlétesítményen kívül a 130 milliárdos határon túli párttámogatási pénzből is jócskán részesülhetett a Vajdasági Magyarok Szövetsége. A vajdasági egyéb beruházásainkról bővebben ITT !  

Orbán Viktor diaszpóra tanácskozáson elhangzott beszédének részlete:

Békéscsaba, 2019. november 25.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

Emlékeztető: „Jó lenne, ha legalább abban közmegegyezés születne, hogy Magyarország Európa erősödésében érdekelt, és például azt szeretnék elérni, hogy az euró-övezet valutája kiállja a versenyt a dollárral, Putyinék tervezett kriptodevizájával szemben is. Magyarország Európa szívében van, ezért aztán tényleg ne is akarja senki lecserélni a „házszámot”, se sejtelmesen bazsalygó Putyin se a kipcsakok fejedelme, se a véreskezű Erdogan kedvében járva. Inkább tartozzunk Európához, és osztozzunk sorsában, mint hogy mindenféle szélnek kiszolgáltatva olyan viharok közé sodródjunk, amelyeknek nem ismerjük a valódi természetét.” (Részlet a Lehet-e hazát árulni euróért? című cikkből)

Emlékeztető: „Nem az a boldog ország, ahol legtöbb a gazdag ember, hanem az, hol legkevesebb szegény ember vagyon.” (Deák Ferenc, a Haza bölcse)