Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20329578

2019. február 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Gerzson napja van.
Holnap Alfréd napja lesz.

Orbán Viktor bejelentette, hogy másfél évig alkotmányozni fognak

Az alkotmányból, vagy újabb nevén alaptörvényből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a magyar termőföldet (azé az ország, akié a föld), a vízbázist (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítást (vagyis az egészségünket) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat).

Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amivel a magas jövedelműek nagyon jól, a kis jövedelműek nagyon rosszul jártak! A kieső 600 milliárd forint körüli adóbevételt a világ legmagasabb áfájával igyekeznek pótolni! Vagyis a kis keresetűek fizetik ki a tehetősek részére nyújtott támogatást, mert az áfa a kis jövedelműek különadója. Az úgynevezett rezsicsökkentéssel is a jó módúak jártak jól, mert messze nem mindegy, hogy valaki budai villában jogosult a kedvezményre, vagy panellakásban. Kötcsén is beszélt már nadrágszíj meghúzásról, vagyis megszorításról. Miután az adónkból jelentős összegek elmentek stadionépítésre itthon és külföldön egyaránt, és a fél világot támogatják már Srí Lankától a Fülöp-szigetekig, Laosztól Mongóliáig, Mianmartól Vietnamig.

Annyit költsünk, amennyink van – jelentette ki ma reggel a szokásos Kossuth Rádiós nyilatkozatában. Az emberek többsége általában annyit szokott, de a magyar kormányra sajnos ez nem jellemző! Másfél év alatt például 70 milliárdot dobtak ki az ablakon propagandára, 200 milliárdot szavazatvásárlásra. 

Gránitszilárdságú az alaptörvény, de már hét kicsi lyuk van rajta, mint Hófehérke szűzhártyáján. Schmitt Plágium Pált alkotmányozó köztársasági elnöknek titulálta a miniszterelnök, mert azt még Schmitt írta alá elnökként. Azt a törvényt is ő írta alá még a bukás bejelentése előtt, hogy azoknak a köztársasági elnököknek is halálukig jár a teljes köztársasági elnöki juttatás – úgy három millió forint körül havonta. Egyik lánya kapta meg a vállalkozása számára a lehetőséget az egymilliárdért felújított pesthidegkúti Klebelsberg-kastélyt. Édesapja is mindig jókor volt jó helyen. Amennyiben az egymilliárd forint uniós pénz volt, abból még baj is lehet. Az információról szóló hír elérhető ITT

A társadalom számára nagyon rossz előjel ez az újabb alkotmányozási őrület! Kormányozni fontosabb lenne, és rendbe tenni végre az egészségügyet, és a társadalom számára fontos kérdéseket, leállítani a kilakoltatásokat, rendezni végre a devizahiteles dolgait.

A Hír Tv híre a bejelentésről elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. június 8.

F. I.

Emlékeztető: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terheli a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél… Ott is van eddig 18 milliárd forint körüli kár, és 150 milliárd körüli hasznot termeltek a kötvények a Rogán-féle haveri ökörkörnek!” (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből)