Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26227044

2020. március 30.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Zalán napja van.
Holnap Árpád napja lesz.

Orbán Viktor bejelentette az iskolabezárásokat (Összeállítás)

Orbán Viktor: hétfőtől bezárnak az iskolák, a tanárok otthonról dolgozhatnak, ha tudnak.

Orbán Viktor bejelenti az iskolabezárásokat. Fotó: Facebook/alfahir.hu

Elképesztő módon oldaná meg a miniszterelnök a koronavírus-járvány megelőzésére szolgáló iskolabezárásokat. Orbán Viktor a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a tantermen kívüli digitális tanrendre állnak át az iskolák hétfőtől, majd rögtön utána be is ismerte, hogy az ezzel kapcsolatos fejlesztések még nincsenek készen.

A kormányfő bejelentése értelmében március 16-tól a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, az igazgatóknak viszont be kell menni az iskolába és

a tanároknak is folytatni kell a tanítást, de digitális eszközökkel, aki tudja otthonról, ha vannak ilyen eszközeik, akkor otthonról, ha nincsenek, akkor az iskola digitális eszközeit vehetik igénybe.

A teljes cikk Orbán Viktor bejelentésének felvételével elérhető ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az e-gyógyszereket (a háziorvos által interneten felírt gyógyszerek) nemcsak a beteg válthatja ki (végre), hanem a hozzátartozója, vagy ismerőse is, akinek tudnia kell a beteg TAJ-számát, és igazolnia kell magát a gyógyszertárban.

A gyógyszertárban csak annyi beteg, illetve vásárló mehet be egyszerre, ahány kiszolgálóhely van! Nem lehet a gyógyszertárban tumultus! Az utcán kell várakozni, lehetőleg nem túl közel egymáshoz.

Az idősek vannak a legnagyobb veszélyben, segítsük őket, vigyázzunk rájuk! És hétfőtől bizony a gyerekekre is! Most vizsgázik a magyar társadalom összefogásból, saját és embertársai iránti felelősségből!

Békéscsaba, 2020. március 14.

F. I. – M. K. M.

A magyarhang.org cikke Orbán Viktor bejelentéséről ITT !

Közegészségügyi határzár kell! Az alfahir.hu cikke a Jobbik javaslatáról és kérdéséről ITT

Lépett a Tesco. A cikk végén ott van a tájékoztatás arról, hová fordulhatunk probléma esetén? A cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2020. március 14.

Összeállította: F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Egyelőre nagyon bizonytalan becslések vannak arra vonatkozóan, hogy a koronavírus gazdasági hatása milyen lesz, de abban egyetértés van, hogy nem várható a helyzet javulása – mondta Varga Mihály Pénzügyminiszter az InfoRádió kedd esti műsorában. A Kínából indult folyamatok biztosan keményen érinteni fogják a magyar gazdaság legfontosabb ágazatait és szereplőit. Varga Mihály így azt sem zárja ki, hogy a legrosszabb forgatókönyv megvalósulása esetén – ha elhúzódik a járvány – idén akár kismértékben vissza is esik a magyar gazdaság.” (Részlet a Koronavírus: Gyorsan terjed a járvány a világon című cikkből) 25-re emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon!