Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27121305

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Orbán Viktor 2005-ös véleménye (videóval)

A feleslegesen nagyméretű veszteséges stadionok, a veszteséges sportakadémiák, a fél világ anyagi támogatása az adónkból, a korrupció, a magyar társadalom ellehetetlenítése mind bocsánatos bűn lesz egykor? Vajon miért nem helyezte alkotmányos védelem alá a termőföldet, a vízbázist, az egészségügyet és a nyugdíjat? Miért nem használja JÓ CÉLRA a kétharmados parlamenti többséget, amelyhez elég csalafinta módon (fazonra szabott választójogi törvénnyel, szavazatvásárlással, stb.) szerzett meg a pártjával?

A felvételen Balog Zoltán református lelkész társaságában. Nagyon jó, hogy majd az Isten előtt el kell számolni, de itt a Földön is el kell majd számolni, a következmények nélküli országgal fel kell haszni, mert nemcsak óriási anyagi, de hatalmas erkölcsi válságban is szenvedünk. Az államadósságot 2010-ben 20 ezermilliárd forinttal vette át a fülkeforradalmi győzelmet, kétharmados parlamenti többséget szerzett csapat. Ma már 30 ezermilliárd forintnál tartunk, vagyis 10 ezermilliárd forinttal növelte a Fidesz-kormány.

„Minden tettünkért el kell számolnunk Isten előtt”

Békéscsaba, 2019. november 25.

F. I.

sokkaljobb-kommentár: …a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt...” (Orbán Viktor). Hát igen, annyi romantika volt benne, hogy kiűzésük után újra kellett telepíteni a török által elnéptelenített országot! Mohács is egy romantikus történet, Szigetvár és a többi is. Az Egri csillagokat meg át kell majd írni, ha sokszor látogat ide a török diktátor?

Két részlet A nemzeti kaméleon című cikkből:

1.) „Az túl egyszerű lenne, ha a Soros Györgyhöz fűződő viszonyát kezdenénk elemezni, vagy akárcsak felidéznénk a ma már konzervatív kereszténydemokráciát építő kormányfő azon korábbi parlamenti beszédét, amikor a papsággal közölte, csuhások térdre, imára. Vagy idézhetnénk napestig azt, amikor 2010 előtt az állami pénzek lenyúlását az egyik legfőbb bűnnek nevezte, illetve kiállt a sajtószabadság mellett. Utóbbival persze nem egyezik meg a Sargentini-jelentés vitája alkalmából elhíresült mondata, miszerint ők sose hallgatnák el a más véleményeket.”

2.) „De emlékezzünk csak arra, hogy amikor Finnország miniszterelnökével tárgyalt, a két nép rokonságát, nyelveink közös származását dicsőítve, majd Kirgizisztánban járva ugyanerről szemrebbenés nélkül megállapította, hogy nem is finn, hanem a türk nép a rokonunk. Orbán Viktor, a keresztény Európa és a magyar haza nagy védelmezőjeként Erdogan török elnök budapesti látogatásán nem győzte kiemelni, hogy a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt. Majd október 23-ai ünnepi beszédében már oszmán hódítókról beszélt, akiknek az Európát fenyegető támadásaik ellen Dobó István, az egri vár kapitánya, Szondi György, a drégelyi palánkvár parancsnoka, vagy éppen Zrínyi Miklós, a szigetvári hős példát mutatott – nemcsak a magyarságnak, hanem a keresztény világnak”

Forrás: Magyar Hang

Emlékeztető: „Én csak Istentől félek – meg azoktól, akik nem félnek tőle.” (Otto von Bismarck, a Németországot egyesítő egykori kancellár, akit vaskancellárnak is neveznek.)