Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27023061

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Orbán Viktor és a kis nyilasozás (videó)

Jakab Péter Jobbikos országgyűlési képviselő-, frakcióvezető hozzászólása 2019. október 21-én a parlamentben, és Orbán Viktor miniszterelnök válasza a parlamentben:

sokkaljobb-kommentár: Orbán Viktor édesapja az interneten elérhető életrajza alapján 1966-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, ahol előbb KISZ-patronáns, később propagandista funkciót látott el. Orbán Viktor a Kommunista Ifjúsági Szövetségben szocializálódott az átkosban. Igencsak jó véleménnyel volt két KISZ-es társáról is:

Ungvári Krisztián történész szerint a legtöbb kommunista, vagy volt kommunista és ügynök a Fideszben és a KDNP-ben van. Az ügynöklistát régen nyilvánosságra kellett volna hozni, de a Fidesz állandóan megakadályozza. Orbán Viktor az egyetlen olyan miniszterelnök 1990 óta, aki nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Még Horn Gyula és Medgyessy Péter is átesett rajta, az előbbi pufajkás volt, az utóbbi D-209-es forgalmi rendszámos titkos ügynök volt, mégis átvilágították őket! Lehet, hogy a kis komcsi és a kis nyilas csörtéjét hallottuk?

2000-ben az első Orbán-kormány titkosította 80 évre az olajmaffia ügyeit, és az első Orbán-kormány alkotta meg a devizahitelezést lehetővé tevő kormányrendeletet! (88/2001. (VI. 18.).

2010-ben az elszámoltatás és felelősségre vonás ígéretével megszerezte a Fidesz a parlamenti kétharmadot. Azóta az országot szinte kiforgatták a sarkából, minden fontos törvényt a saját fazonjukra igazítottak! A választójogi törvényükkel más pártnak nincs esélye nyerni, de most valami beakadt a fogaskerékbe: az ellenzék végre az október 13-ai önkormányzati választáson összefogott!

A Facebookon a Pongrácz bácsi szájába adott Jobbik ellenes szöveget Novák Előd tette közzé, aki bejutott a ferencvárosi képviselőtestületbe. Végig az összefogás ellen beszélt, most meg arról beszél, hogy inkább az ellenzéki frakcióba ül be, mint a Fidesz-frakcióba. Hogy örülhet neki az ottani ellenzék…

Sem Novák Elődöt, sem azt az egész életét külföldön leélő Pongrácz bácsit nem zavarja, hogy a Pesti Srácok nevet felvette egy kormány-propaganda honlap.

Békéscsaba, 2019. október 22.

F. I. – M. K. M. 

Emlékeztető: „Miközben a magyarok még fel sem ocsúdtak a sokkból, hogy Borkai polgármester maradhat, Orbán Viktor éppen a Türk Tanácsban udvarol Nazarbajeknek, persze csak miután jó sok közös kép készült róla meg a véres kezű Erdogánról. A kazahok elbaszijának (nemzetvezetőjének) azt mondta:„Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is.” (Részlet a Magánbűnök, közerkölcsök című cikkből) Így udvarolt a miniszterelnök a kommunista elbaszinak, akinek akkora személyi kultusza van a hazájában, hogy a kazah főváros nevét Nazarbajevre változtatták!

Emlékeztető: „Orbán Viktor szerint az illiberális politika értelme nem más, mint a keresztény szabadság. „A keresztény szabadságért dolgozó politika arra törekszik, hogy megvédjen mindent, amit a liberálisok elhanyagolnak, elfelejtenek és megvetnek” – jelentette ki. Az előttünk álló 15 évet azzal fogjuk eltölteni, az lesz a nemzedéki küldetésünk, hogy szembeforduljunk a liberális korszellemmel, és a liberális internacionalizmussal – mondta a miniszterelnök, aki azt is megjegyezte, hogy „a pálya ugyan feléjük lejt, de a mi oldalunkon van az, amit szépnek, szabadnak és igazságosnak lehet mondani, és keresztény szabadságként foglalhatunk össze”. (Részlet a Mire készül Orbán Viktor? című cikkből, a Tusnádfürdőn 2019. július 27-én elmondott beszédéből) Hány évet is töltött el a Fidesz (10 évet) a Liberális Internacionáléban, amelynek nem mellesleg Orbán Viktor az alelnöke is volt?! Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda!