Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27177635

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Orbán migránsvárost csinál Kecskemétből (is)

Stummer János és Lejer Zoltán sajtótájékoztatója:

sokkaljobb-kommentár: Békéscsabán is elkészült egy panzió kinézetű munkásszállás nekik, és épülnek továbbiak, illetve albérletbe költöznek egyelőre. Kecskemét polgármestere Szemereyné Pataki Klaudia, Matolcsy György unokatestvérének felesége. Amikor a jegybanki poszt miatt Matolcsy kikerült a parlamentből, a később Kecskemét polgármesterévé választott Szemereyné Pataki Klaudia foglalta el a helyét. Lehet, hogy a kecskeméti Matolcsy egyetem építésén fognak dolgozni a jövevények? Ez a bizonyos egyetem milyen pénzből épül? A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, a nyereséget meg kiszervezik hat jegybanki alapítványba, amelyek egyúttal haveri kifizetőhelyként is működnek. Az egyik alapítványon keresztül, vagyis magyar adóforintból épül, mondja is bárki ennek az ellenkezőjét!

Főként Ukrajna felől jönnek befelé a vendégmunkások. Félő, hogy ennek bizony további jelentős következményei lesznek. Csak egy magyarországi állandó lakcím kell hozzá, ami lesz nekik, mert már kapják a lakcímkártyákat… Ha bejelentik oda a felmenőiket, jöhetnek magas  magyarországi nyugdíjért a szülők, nagyszülők. Mind a vendégmunkások, mind a felmenőik a már magyar nyugdíjat élvező ukrán állampolgárokhoz hasonlóan magyar választójoggal fognak rendelkezni.

Az ingyenes betegellátáson túl rájárnak a szociális kasszára is. Általában jóval magasabb nyugdíjat kapnak, mint a magyarországi társaik. Választójoguk is van, amivel élnek is, hiszen behordják őket a Fideszre szavazni! Szavaznak május 26-án is, pedig Ukrajna nem uniós ország. Ősszel lesz veszélyes főleg Szabolcsban az önkormányzati választás, mert abban a faluban, ahová sokan vannak bejelentkezve akár a ravatalozóba is, ők fogják megválasztani a falu lakói helyett a képviselőtestületet és a polgármestert. A nagy ukrajnai lehetőségről (de vannak bőven Romániából is nyugdíjasaink és ők is szavaznak nálunk is május 26-án!) egy korábbi összeállítás ITT !

Békéscsaba, 2019. április 18.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A kétéves munkaerőimportra 450 milliót szánt a kabinet, az előirányzott összeget el is költötték. A program során ukrán munkaerő-közvetítő cégekkel állapodtak meg, toborzóirodákat nyitottak, és a munkások szállítását szervezték. De több mint 80 milliót költött médiakampányra, amiben Magyarországra csábították az ukránokat. Miközben kormányprogram zajlott a ukrán vendégmunkásokért, Orbán Viktor ennek szöges ellentétéről beszélt. A Kossuth rádiónak adott tavaly szeptemberi interjúban azt mondta: „Mi nem hívtunk ide soha senkit se vendégmunkásnak, se semmilyen más okból, hogy itt éljenek velünk. Tehát mi nem bevándorló ország vagyunk, és Magyarország nem akar bevándorló országgá válni.” (Részlet az Ötezer ukrán munkást hozott két év alatt a kormány 450 millióból című cikkből) Egyre több külföldi multit csábítanak ide úgy, hogy jelentős munkahely-teremtési támogatási pénzt és egyéb támogatásokat biztosít a kormány számukra! Vagyis a magyar adófizetők pénzén teremtenek ukrán és egyéb országból származó vendégmunkásnak munkahelyeket…