Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19446075

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Orbán az ENSZ-nek: nem toleráljuk a muszlimellenes politikát

Orbán Viktor tiszteli, és a népvándorlásért nem teszi felelőssé a muszlim vallást, nem tűri a muszlimellenes politikát - tette világossá az ENSZ New York-i ülésén a magyar miniszterelnök.

Az ENSZ-közgyűlésének 2015. szeptember 30-i, rendkívüli menekültügyi tanácskozásán Orbán Viktor a migráció veszélyeivel összefüggésben arra hívta fel a figyelmet, hogy ezt a terhet Európa egyedül nem fogja tudni elviselni, ezért, tette hozzá a magyar kormányfő: „arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként.”

Orbán Viktor kiemelte: „Keresztény országból jövök, így szeretném hangsúlyozni, hogy a keresztény hozzáállás nem tűr meg semmilyen muzulmánellenes politikát. A muszlim hit, amelyet becsülünk és tisztelünk, nem felelős e népvándorlás alapvető okaiért. Mindannyiukat felhívom, hogy csatlakozzanak azokhoz az erőfeszítéseinkhez, amelyek célja a muzulmánellenes hangulat terjedésének megakadályozása.”

Végezetül a magyar miniszterelnök megerősítette világos javaslatát, miszerint „a migrációnak rendezettnek, biztonságosnak, szabályozottnak és felelősségteljesnek kell lennie.”

Orbán Viktor teljes beszéde megtekinthető, és elolvasható ITT

Szavait pedig annak tudatában érdemes értékelni, hogy a Fidesz az Európai Unió, Soros György után/mellett most épp az ENSZ ellen hirdetett háborút. Egyes politikusainak megnyilvánulásai szerint pedig az is világos, hogy a magyar kultúra megvédése (ide értve a lacikonyhák megmentéséért, illetve a ránk leselkedő rovarevéssel szemben folytatott harcot) együtt jár a muzulmánellenes hangulat terjedésével. Ami ellen az ENSZ-ben Orbán Viktor még harcolt, kifejezetten a keresztény hozzáállásra hivatkozva.

Itt valami nem stimmel...

Továbbá érdemes megjegyezni, hogy mint az Index a napokban megírta  , 2016-ban az ENSZ New York-i közgyűlésen a tagállamok elfogadtak egy nyilatkozatot is, amit valamennyi ENSZ-tagállam, köztük Magyarország is aláírt. Ebben az Orbán-kormány egyebek mellett arra vállalt kötelezettséget, hogy megvédik a menekülni kényszerült emberek millióit.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A kettős beszéd, a hazudozás nagyon megy, de meddig még? Mikor lesz már ebből is elege a magyarnak, no meg a förtelmes korrupcióból! Már csak Bulgáriát kell lehagyni, és mi leszünk az Európai Unió legkorruptabb országa!

Hányszor elmondta Orbán ellenzékben, hogy NEM TUDJÁK ÚGY TÖNKRETENNI A HAZÁNKAT, HOGY NE TUDNÁNK ÚJJÁÉPÍTENI! És még meg is tapsolta a nép, örült neki, várta a 2010-es választást, és amit utána a nyakába kapott, attól azóta is csak szédelegni képes! Egyik korrupciós botrány, egyik bróker- és bankbotrány a másikat éri, és az államadósságunk már a csillagos eget nyalja. Ráadásul nyolcezer milliárd forintra duzzasztották föl az államháztartási hiányt is.

Lassan mindenkivel összerúgja már Orbán Viktor és szakértő hiányban szenvedő kormánya a port. Reméljük a NATO-val nem, mert abból könnyen baj lehet…

Békéscsaba, 2018. március 5.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Európában ma sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk. A fenti néhány mondat idézet. Magyarország miniszterelnökétől származik. Orbán Viktor mindezt nem valamikor réges-régen, még Soros-ösztöndíjasként mondta, hanem jobboldali kormányfőként 2015-ben, vagyis már a nagy migránskrízis idején, amikor kormányzati körökben a mecsetépítés gondolata sem volt tabu.” (Részlet az Iszlámbarát Orbán című cikkből)