Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20712918

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Oligarchaháború – ezt a számlát is mi fizetjük!

Csányi Sándor kontra Mészáros Lőrinc: élesedik a harc a Szeged (Csányi Sándor) és a Veszprém (Mészáros Lőrinc) külön-versenyében.

A NER-ben komoly élklub ma már nem képzelhető el nehézsúlyú oligarcha nélkül.A legérdekesebb párharc ma kétségkívül a Csányi Sándor és Mészáros Lőrinc között zajló meccs, vagyis a Szeged és a Veszprém férfi kéziseinek rivalizálása. A labdajátékokban egyedül a kézilabdában képes a magyar sport nemzetközi szinten is értelmezhető életjelet adni magáról.

Ez – pláne a férfiaknál – óriási anyagi áldozatot kíván, a két élcsapat éves büdzséje eléri a 2-3 milliárd forintot. Üzleti alapon egyik egyesület sem képes összeszedni ennyit, vagyis a nívó fenntartásához olyan kapcsolati tőke kell, amelyet csak egy politikával bennfentes viszonyt ápoló oligarcha tud garantálni.

... A tét nagy: a Veszprém éves költségvetése három-, a Szegedé kétmilliárd felé közelít. Hogy mire fut ki a két oligarcha rivalizálása, nem tudni, de most a Szeged áll jobban – írja a Magyar Hang a legutóbbi számában.

A költségeket az adónkból a TAO-ba átpakolt milliárdokból fedezik, vagyis mi valamennyien fizetjük. A TAO kasszakulcsát Csányi Sándor kezeli, a legtöbb támogatást mindenkor az Orbán Viktorhoz és Mészáros Lőrinchez köthető Felcsút kapja. Nem jár rosszul Seszták Miklós Kisvárdája, de Tállai András Mezőkövesdje sem. Az, hogy a magyar társadalom ezzel is rosszul jár, nem okoz az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalomnak gondot. Annyi már az államtitkár és az államtitkár-helyettes, valamint az ilyen-olyan kormánymegbízott, vagy kormánybiztos, mint égen a csillag. Sok bába közt elvész a gyerek, mert kormányzás az nincs. A propaganda és az adóforintjaink szétszórása a nagyvilágba, az nem kormányzás, hanem a társadalom ellehetetlenítése!

Átadták a napokban Munkácson a 355 millió forintos költséggel megépült kollégiumot, amelyet a katolikus egyháznak juttatott adóforintjainkból fognak fenntartani is. A kollégiumot átvevő plébános megköszönte mindenkinek, még a német katolikusoknak is a támogatást, és főként a magyar kormánynak! Atyám! A magyar kormánynak nincs pénze, az a pénze van, amit a magyar adófizetőktől elvon. Nekik illett volna leginkább megköszönnie ezt a jelentős összegű támogatást!

A fél világot támogatja már a kormány az adónkból. Erről egy korábbi összeállításunk elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. november 2.

Összeállította: F. I.

 Emlékeztető 1.: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, június 30-án 1646,2 milliárd forint, melynek egyik oka az, hogy tavaly előre kifizették az uniós pénzeket. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos mégis összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.

Emlékeztető 2.: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)