Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25787956

2020. február 29.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma napja van.
Holnap Albin napja lesz.

Nyomul a Habony-média

A Habony Árpád alapított, és azóta a kormánypropagandában lelkesen hivatkozott V4NA nevű londoni hírügynökségről írt cikket a brit Guardian. Ebből kiderül, hogy a kizárólag a Fidesz-kormány narratíváját közvetítő, saját bevallásuk szerint 50 újságíróval működő hírügynökségnek a magyar kormányon kívül csak kevesen örülnek, és azok között nincs Csehország és Szlovákia. (index.hu)

Fotó: Huszti István/index

A tűzfészekként aposztrofált Balkánon is felforgatnak Habonyék. A macedóniai és a szlovéniai miniszterelnök-jelöltjeik megbuktak. A macedón már Budapesten él, a szlovén még nem jött. Mind a kettőt két évre ítélték korrupció miatt. Szerbia kormánya beveszi a cumit, amelynek az lesz az ára, hogy Kelebiától Belgrádig is a magyar adófizetőkkel építtetik meg a kínai vasutat. Ez a szakasz hosszabb, mint a magyarországi szakasz. A Vajdaság felzárkóztatására is adunk 65 milliárd adóforintot, miközben itthon egyre több megye szakad le végképp. És ment ki oda egymilliárd adóforint házvásárlásra is, amelyből az igénylők ötmillió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak. Egyikük elmondta, hogy ott annyira olcsók a házak, ő még bútort is tudott vásárolni. Az itthoni devizahiteleseknek is jó lett volna legalább ennyi segítség…

Terjeszkednek Csehországban és Szlovákiában is, ahol nem örülnek nekik! Vajon hány milliárd adóforintunkba kerül ez a kalandozás is? Muszáj megutaltatni Magyarországot a Balkánon is, a szomszédos országokban is? Mert nem biztos, hogy Habonyt fogják szidni, inkább a futtatóját.

V4NA néven új, nemzetközi hírügynökség indult, amelynek tulajdonosi körében kormányközeli szereplők is felbukkannak, így többek között Habony Árpád nevéhez is köthető a cég – írja a Válasz Online. A V4-es (visegrádi négyek) országok: Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia. Vagyis a szűkebb szövetségeseinknél is zavarognak. Azt hiszik, hogy minden országban annyi a hiszékeny ember, mint Magyarországon? Itthon már tökélyre vitték a kész átveréseket, a migránsokkal és Soros Györggyel való riogatást… Amikor a médiájukban meghurcolt fél bírósághoz fordul, és elnézést kell tőle kérni, esetleg még fizetni is kell, az már senkit nem érdekel. Az alaphazugságon viszont egy ideig még el lehet szórakoztatni a publikumot. Mert ha sokszor mondom, sánta vagy, elkezdesz sántítani.

Pedig már nem a migránsoktól kellene félni, hanem a kivándorlástól, és bizony az egyre nagyobb méreteket öltő vendégmunkások behordásától. Ezek a vendégmunkások nemcsak a magyar bérek letörésére, hanem a sztrájkok letörésére is hasznosak lehetnek, és még az is lehet, hogy a nem is túl távoli jövőben magyar választójoguk is lesz!

Békéscsaba, 2019. május 6.

Összeállította: F. I.

 Emlékeztető: „A kínai hitel összege több százmilliárd forint lesz, mely mellé társul a Paks II-re felvett vagy felveendő kedvezőtlen kamatozású orosz hitel. Akinek ez még nem elég, adja hozzá az eddig felhalmozott 31 ezermilliárd forintos államadósságot és az államháztartási hiányok! Egyszerűbb lenne bevállalni a Kínának fontos vasút megépítését most Pireuszig, azt is bevállalhatja a terhünkre a megbokrosodott kormányunk. Közben pedig szórja világszerte ajándékba a magyar adófizetők pénzét, és épít stadionokat végig a határ mentén Ausztria kivételével minden országban. Az eddig itthon megépült stadionok veszteségesek, mert se foci, se néző. A fenntartási kötelezettséget is rátolták a magyar adófizetőkre. A magyar társadalom helyzete, az egészségügy, az oktatás, a szociális helyzet, a május 1-jével beinduló kilakoltatások nem érik el a kormány ingerküszöbét! A magyar társadalom magára hagyása ellenére egyre népszerűbb a kormánypárt!” (Részlet a Vasutat építünk Kínának című cikkből)