Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27047395

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

November 7-én Magyarországra látogat a török diktátor

Erdogan török diktátor alapítványának iskolája lesz Budapesten.

November 7-én népes delegáció élén Budapestre érkezik az Orbán Viktorral igen jó kapcsolatokat ápoló Erdogan török elnök, aki nemrégiben megtámadta a szomszédos Szíria északi részét a kurdok és néhány más kisebbség ellen nekifeszülve. Rengeteg a civil áldozat, köztük sok a gyermek. A kórházat is támadás érte, amely mostanra valószínűleg leégett.

Az észak-iraki Erbil mellett a Mol olajkútjait magyar zsoldosok őrzik, néhány kurd (pesmerga) harcossal kiegészülve. Letelepedési kötvényt is lehetett ott vásárolni, csak azt nem lehet tudni, hogy kik vásároltak belőle? És azt sem, hogy a Mol olajmezőinek őrzési költségeit miért a magyar adófizetők fizetik, befizet egyáltalán annyi adót a Mol, amennyi kiadását ránk terhel a kormány? Erdogan elnök nem fogja-e majd ott is megtámadni a kurdokat, ha úri kedve úgy hozza!

A 30 millió körüli kurd népességnek még mindig nincs hazája. Kurdisztán földje az kell, de üresen! Miközben a magyar kormány éjjel-nappal hadakozik a migránsok ellen, szavak szintjén védi a világ keresztényeit, már van valami keresztényvédő államtitkár is a kormányban, aközben a tettek mezején az iszlámot segíti.

Őseink régi magyar mondókája szerint Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké! Na de majd most?!

Elég sok török élhet már Budapesten, de jön be háromezer török vendégmunkás a Mol tiszaújvárosi beruházását felépíteni. Épül nekik a konténerváros, szintén a magyar adófizetők terhére. És épül Budapesten az új 24 emeletes Mol székház, remélhetőleg azt már nem mi fizetjük...

A németországi törökökhöz be akart utazni kampányolni a német választás idején Erdogan, de Angela Merkel nem engedte meg neki! Ezért aztán a törökök Merkel ellen szavazhattak. Vajon mikortól lesz kötelező a török jövevényeknek a Fideszre szavazni?

A török vendégmunkás áradatról egy áprilisi cikk elérhető ITT :

Békéscsaba, 2019. október 21.

Anton

sokkaljobb-kommentár: Orbán Viktornál a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban! Már hogy lennének, amikor még sohasem találkoztak! 2015-ben még a kurdok mellett volt. Kifordítom-befordítom, mégis bunda a bunda. Erről ITT !

Békéscsaba, 2019. október 21.

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet! Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel a migránsok Görögországba! A Balkánon már kezdenek feltorlódni! Normálisan működő ország ilyet nem tenne!! Amit Észak-Szíriában, a szomszédos országban művel, arra nincs bocsánat!

Migránspárti Orbán-kormány

A The Wall Street Journál írja:

A tekintélyes gazdasági napilap érdeklődését is felkeltette az Orbán-kormány migráció-ellenes retorikája és a külföldi (migráns) munkaerő mind masszívabb magyarországi jelenléte között feszülő ellentmondás.

A lap riportban mutatta be, hogy az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a külföldiek tartózkodási engedélykérelmeinek száma.

2018-ban 61 ezer kérelmező közül mintegy 50 ezren meg is kapták azt. Ukrajna mellett Mongóliából, Indiából és Vietnámból érkeznek leginkább, és nem csak betanított munkakörökbe.

Forrás: Magyar Hang 2019. szeptember 13-19-ei száma)