Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20350205

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Nemzetközileg körözött terroristát fogtak el Kassán, magyar állampolgársága volt!

Ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerzett, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfire csapott le a rendőrség kedden Kassán – tudta meg a Joj Tv.

Fotó: noviny sk.

Az ukrán rendőrség súlyos bűncselekmények miatt kereste a terroristát, akinek elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetek óta készítette elő. A kijevi Interpol körözte. Martin Wäldl, az országos rendőrkapitányság szóvivője szerint a NAKA, az Interpol szlovákiai egysége, illetve a terror-és szervezett bűnözés elleni rendőri egység dolgozott az akción.

Az ukrán férfi megváltoztatta a nevét, Vladimír G.-ként lakott immár két éve Kassán, ráadásul egy rendőrőrs közvetlen közelében.

Nyilvánosságra került a férfiről egy olyan kép is, melyen több személlyel együtt nehézfegyverzettel pózol. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt. A szlovák hatóságok szerint rendkívül veszélyes bűnözőről van szó.

„Emberöléssel való fenyegetés, túszejtés, szándékos testi sértés, terrorizmus, köztisztviselő elleni támadás és más bűncselekmények miatt körözték” – tájékoztatott Milan Filičko, az ügyészség szóvivője.

A rendőrség információi szerint terrorcsoportokat láthatott el fegyverrel, ezért volt szükség a rendkívüli elővigyázatosságra. 

A következő 48 órában arról döntenek, kiadatási fogságba helyezik-e a fickót, hogy aztán átadhassák az ukrán hatóságoknak. Wäldl közlése szerint az említett bűncselekményekben való bűnössége beigazolódása esetén 15 évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják.

Forrás: paraméter.sk

sokkaljobb-kommentár: Ide vezet az, ha meggondolatlanul osztogatják a magyar állampolgárságot a szavazatért cserébe! Lehet, hogy ez se tud magyarul! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét már szinte eluralják ezek a kettős állampolgárok, amin illene végre változtatni addig, amíg nagyobb baj nem lesz belőle! Iszonyatos csencselés zajlik ott éjszakánként. 

Miért kell átvilágítás nélkül lehetőséget adni arra, hogy magyar iratokkal vigyék a jó hírünket? Ezt nevezik országimázsnak ugye Semjén úr? Nagy örömmel köszöntötte az egymilliomodik kettős állampolgárt a választás előtt, és elég szépen le is szavaztak a Fideszre! De milyen áron? Erről szól a Valami bűzlik, de nem Dániában című korábbi cikkünk videóval. A cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. június 21.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják.” (George Orwell)