Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25247708

2020. január 19.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.

Nemcsak a jövedelmek között van szakadék, hanem a nyugdíjak között is!

Mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, ezért az immár egyre több havi ötmilliós jövedelmű idősödő potentát nyugdíja akár 4-5 millió forint is lehet az egyéb jövedelmeik (jutalom, prémium, stb.) miatt.

Jelenleg 32 főnek van nálunk havi egymillió forint feletti nyugdíja, és megjelentek a kétmillió feletti nyugdíjasok isk, ők jelenleg kilencen vannak.A nyugdíjemelések során a magas nyugdíjúak járnak a legjobban, mert a 70 ezer forintos nyugdíjas és a kétmilliós nyugdíjas nyugdíja például egyaránt két százalékkal emelkedik. Mivel a potentátokra nem vonatkozik az a törvény, hogy nincs kettős ellátás, nekik nem kell választaniuk a nyugdíj és a jövedelem között. Lesznek olyan nyugdíjasok, akik a havi ötmillió mellé felveszik a négymillió nyugdíjat is. Idős országgyűlési képviselőink, kormánytagjaink a magas jövedelmük ellenére rájárnak a nyugdíjkasszára is!

Nagyon sok és egyre több az olyan magyar nyugdíjat élvező, akik itt soha egyetlen percet sem dolgoztak, és életvitelszerűen nem élnek itt, viszont van teljes körű választójoguk! A szavazatuk következményeit viszont a magyar társadalomnak kell elviselnie, akiknek ezeket a nyugdíjakat is ki kell termelnie!

Minden választás előtt megy a természetbeni juttatások osztogatása, vagyis szavazatot krumpliért, vöröshagymáért, egyéb élelmiszerért. Mintha csak a választás előtti néhány hétben lenne éhes az egyre több alig jövedelmű honfitársunk. Egy régi megállapítás szerint a választás előtti időszak a mennyország, a választás utáni a pokol...

A jegybanki alapkamat 0,9 százalék és az infláció 3,6 százalék. A jegybanki alapkamat alacsonyan tartása miatt elszabadulnak az élelmiszerárak, amit követni fognak nyugdíjasok szempontjából oly érzékeny gyógyszerárak is!

Vajon miért nem védi meg a jegybank és a kormány a forintot?

Békéscsaba, 2019. október 3.

Anton

Emlékeztető: „A migráns vendégmunkásoknak megoldják a lakáskörülményeit és még tolmácsot is fogadnak melléjük. A magyar devizahiteleseket a sorsukra hagyják, és nem is törődik a kormány azzal, hogy hová költözik a szerencsétlenné tett kilakoltatott. Szerbiával egészségügyi megállapodást is kötött a kormány, de nem kötött ilyen megállapodást a magyar társadalommal. Vajon hány milliárd adóforintunk repül megint át a szerbekhez a kerítés felett? A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. A forint gyengülése, illetve gyengítése miatt elszabadul az infláció. A magyar társadalom számára jó hírek nem igazán kerülnek elő az óriási kormányzati propagandából, azok leginkább arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogy kit kell gyűlölnünk!” (Részlet a Migránspárti Orbán-kormány című cikkből)

Emlékeztető: „Atyai jóbarátom, Torgyán József mondta mindig a Fidesz politikája kapcsán, hogy Orbánék azt a stratégiát követik, miszerint „rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni a pert, tied lesz a mandátum”. Ha van olyan módszer, amelyet a „keresztény” és „nemzeti” Fidesz bulldogkövetkezetességgel valósított meg az elmúlt évtizedekben mind szövetségeseivel, mind ellenfeleivel szemben, az a fenti princípium. Meglehetősen idegennek kellene lennie egy jogászdoktortól a fenti attitűdnek, ám azt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök.” (Részlet az Oszt jónapot! című cikkből)