Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18668885

2018. október 19.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

Nem hagyja magát megfélemlíteni a vásárhelyi jelölt!

Ez a rendszer erkölcsileg már megbukott – mondta a Hír Tv Egyenesen című műsorában  Márki-Zay Péter, aki ellenzéki támogatással indul független jelöltként Lázár János városában Hódmezővásárhely polgármesteri posztjáért.

Mi jöhet még?

Magát keresztény, jobboldali szavazónak tartja, de úgy véli, ez már nem demokrácia. Az embereket megfélemlíti a rendszer. Vele is éppen most teszik ezt, hiszen váratlanul, karácsony előtt kirúgták állásából, felesége cégét fenyegetik, utcáját pedig a napokban bekamerázták. Márki Zay Péter elérzékenyülve beszélt arról a stúdióban, hogy hite és az emberek támogatása megerősíti, és büszkén száll szembe a Fidesszel.

– Az, amit az utóbbi időben megéltem, amikor ez a nagyon feszült állapot volt az állásom elvesztése után, és amikor úgy döntöttem – azon a hétvégén, december 15-ét követő két nap –, hogy mégis vállalom az indulást, az egy nagyon komoly idegfeszültség volt. Amikor a szentmise után a kislányom a barátnőivel gitározva azt énekli – ez a nincs más Isten című dal, egy nagyon-nagyon szép dal –, és azt mondja, hogy ki ellenünk, ha Isten velünk, az hegyeket mozgat. A gyerekeim soha nem láttak sírni. De rázott a sírás, a hit. Azóta is azt érzem, hogy a jó Isten támogat ebben, és hogy ez az út, amit nekem vállalnom kell – fogalmazott.

A teljes cikk a beszélgetés videó-felvételével elérhető ITT !

Az utóbbi időben a hatalom mintha megtáltosodott volna. A jászsági esetről ITT !

 

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!" (Márai Sándor). Az idézetbe be lehet a kommunistákat helyettesíteni így:„A Fideszesektől még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a HATALMAS zsákmányt!”