Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20337986

2019. február 23.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Alfréd napja van.
Holnap Mátyás napja lesz.

Nézze meg madártávlatból a Mészáros-birodalom legértékesebb szerzeményeit

Látványos drónfelvételekkel is gazdagított videóval járta körbe az Átlátszó  Mészáros Lőrinc legnagyobb befektetéseit.

Vasútépítéstől a borturizmusig, banktól a cukorgyártáson át az ingatlanüzemeltetésig terjed a Mészáros Lőrinc nevén lévő cégek érdekeltségi köre. Mészáros közel kétszáz cége éves szinten több mint ezermilliárd forintnyi bevételt bonyolít le.

A felvételek magukért beszélnek. Megtekintetők videófelvételen ITT

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Felcsút előző polgármesterét egy törvénymódosítással 2011-ben eltávolították. Ekkor nyílt meg a nagy lehetőség Mészáros Lőrinc előtt, hogy egy átlagos vidéki gázszerelőből az ország egyik leggazdagabb embere legyen. Orbán Viktor osztálytársa nem ő lehetett, hanem a bátyja, Mészáros János. Természetesen ő is milliárdos lett már időközben.

Mészáros Lőrincről a wikipedián: „Pályáját a kilencvenes évek elején kezdte el, amikor az állami gázprogram kapcsán egy alcsúti, gépészettel foglalkozó társával elkezdték bekötni a faluban élőknek a gázt. A vállalkozás fejlődésnek indult, egyre jelentősebb munkákat kaptak a közeli településeken is, lakóparkokban, nagyobb épületekben dolgoztak. A sikereit annak köszönhette, hogy közvetlen stílusú, társasági ember, ugyanakkor kemény tárgyaló, és e nélkül nem tudott volna érvényesülni. A kétezres évek közepén azonban hullámvölgybe kerültek, a cég ekkoriban egyre kevesebb megrendelést kapott, megjelentek a megyében és a faluban is a konkurens gázosok, Mészárosék majdnem csődbe is mentek: 2007-ben már alig volt bevételük, a cég veszteséges lett, pedig korábban több mint tízmilliós nagyságrendű eredményt is el tudott érni.”

A Felcsút focicsapata és a Puskás Akadémia jócskán hozhat a konyhájára. Eddig 20 milliárd forint körüli adóforintunkat nyelte le ez a förtelem. Talán egy játékost adtak már a hazának. Hogy mit tanulnak ott a fiatalok, nem derült ki. Az viszont igen, hogy sok fűthető focipálya, nagyon színvonalas teakonyhák, és minden szolgálja a kényelmüket. Mégse teljesítenek… Felcsút a játékosait úgy vásárolja a piacon…

Mészáros Lőrinc jött, látott és győzött! A 100 leggazdagabb magyar listáján már nagyon előkelő helyre ugrott, és esélye van arra, hogy Csányi Sándor mellett ő is nemsokára a világ leggazdagabbjainak listáját fogja erősíteni. Miközben Magyarország egyre lejjebb csúszik, az offshore lovagok (magyarországi adófizetést elkerülők) egyre gazdagodnak. Ezt nevezik nálunk rendszerváltozásnak… És az ilyeneket lovagoknak…

Békéscsaba, 2018. július 9.

F. I. – K. M.

 Emlékezető 1.: „Jakab Péter nem zavartatta magát, miután ismét szót kapott, megköszönte „Kövér elvtársnak a kioktatást.” Majd feltette azt kérdését a magyar kormánynak, hogy mikor számolják fel végre a korrupciót. „160 milliárd forinttal lett gazdagabb Mészáros Lőrinc tavaly, naponta 440 millió forintot keresett, ha ez így folytatódik, 2024-ere Mészáros lesz a világ leggazdagabb embere a magyar pedig a legcsóróbb” – mondta Jakab. „Mészáros Lőrinc 18 másodperc alatt veszi el egy átlag borsodi egészségügyi dolgozó havi munkabérét” – tette hozzá.” (Részlet a Kövér László két agyvérzést hordott ki lábon 5 perc alatt című cikkből)

Emlékeztető 2.: 

Emlékeztető 3.: Magyarország államformája Mészáros Lőrinc! (Facebook)