Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23891660

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Németh Szilárd és Kocsis Máté sportklubjai a nyerők

Persze nemcsak azok, de most éppen ők lettek kitömve az adónkból

Rezsicumis Szilárd is jócskán ki van tömve az adónkból! Az építkezést bonyolító alapítványt a saját lakcímére jegyeztette be. A kétmilliárd már ráadás, és kap további egy milliárdot arra, hogy a vajdasági Magyarkanizsán birkózó csarnokot építsen. Épült Topolyán több mint három milliárd adóforintunkból egy sportkomplexum, amelynek avatóünnepségén részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is. Tartottak egy edzésbemutatót SZERB nyelven. Ezeket a túlméretezett dicsőséges építményeket fenn is kell majd tartani! De mi lesz velük, ha már nem lesz miből? Az újabb kétmilliárdról ITT !

A sportköröket is maga alá gyűrte a NER. Kocsis Máté az egyik nagy kedvenc, a feleségének jutott két állami cég bizottságaiban is jól fizetett tagság. Iszonyú, hogy mennyi sport- és egyéb  világrendezvényt vállalnak be a nyakunkra, miközben még mindig nem tudjuk, mennyit számoltak el a vizes vébére! Eddig az volt talán a legnagyobb pénznyelő. Jöhet a következő, az egészségügy meg maradjon a kakiba! A kézilabdára biztosított milliárdokról ITT !

A vizes vébé volt eddig talán a legnagyobb ráfizetés! A tervezett költségeknek a sokszorosa ment el arra is. Jöhet a következő: itt lesz a katolikus világkongresszus, és Semjén Zsolt már szervezi a vadászati világkiállítást.

A Kútvölgyi kórház félig romokban, egy műtét közben a hőségben egy kórházi alkalmazott rosszul lett. A járulékokat már adóként szedik be, és abból is lehet a világrendezvényeket finanszírozni. Minden sportlétesítmény megépül, amit a 2024-es olimpiára terveztek, és a fél világot támogatja már a kormány az adónkból!

A sportkörök országos vezérkarát általában NER lovagok vezetik. A műkorcsolyázók fő embere Kósa Lajos… A volt élsportolók már nem felelnek meg, csak akkor, ha esetleg NER lovagok lesznek. Hegedűs Csaba birkózó olimpiai bajnokot Németh Szilárd váltotta. Ezt nevezik minőségi cserének?

Békéscsaba, 2019. július 5.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A rezsicumit és a sok médiahazugságot jócskán bevették a magyar választók, és mindig leszavaznak azokra, akik ezt teszik velük! A migránsozás és a sorosozás egyelőre eltereli a magyar társadalom figyelmét a kivándorlásról és a ki tudja, hány tízezer vendégmunkás behordásáról és annak költségeiről! A magyar kormány 2015-ben még óriásplakátok ezrein tiltakozott az ellen, hogy a jövevények nem vehetik el a magyarok munkahelyeit. Most már elvehetik, és biztos, hogy valaki a háttérben ezen a túlméretezett vendégmunkás behordáson is nagyot kaszál! Arra mindig nagyon vigyáznak a hatalmasságok, hogy egy-egy akción soha ne az ELTARTÓI, vagyis a magyar társadalom járjon jól!” (Részlet A rezsicsökkentés elmaradt folytatása százmilliárdos hasznot hozott a kormánynak című cikkből)

Emlékeztető: „A TAO-kasszába az idén 125 milliárd forintot pakolnak át az adónkból. A kasszakulcs Csányi Sándor MLSZ-elnök kezében van. A költekezésről nem szívesen számolnak be, azokat a tényfeltáró újságíróknak úgy kell kiperelnie. Mivel a járulékokat már adóként szedik be, a betegellátás és a nyugdíj helyett annak egy részét akár stadionfenntartásra is használhatják. Mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, hamarosan megjelennek a 4-5 milliós nyugdíjak is, amelyeket ugyanannyi százalékkal emelnek, mint a 70 ezer forintos nyugdíjakat! A 31 ezermilliárd államadósság, a kínai és az orosz hitelek, a fél világ anyagi támogatása és a Fidesz oligarchái (magyarországi adófizetést elkerülő milliárdosok) igényeinek kielégítését, az egyre nagyobb létszámú és egyre magasabb jövedelmű hatalom eltartását meddig lesz képes finanszírozni a keményen dolgozó magyar kisember?” (Részlet a Milliárdok jönnek a focira, de a nézők nem című cikkből)