Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22110519

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Néhány polgárpukkasztó történet...

Érdektelenségbe fulladt a felcsúti lakossági fórum, mindössze négyen voltak kíváncsiak az új giga beruházásra. Mesterséges tó épül szigettel, híddal, ahogy kell, és zúdulnak majd oda turisták. Tömve lesz a Felcsút és Alcsút között robogó vonat. A kiadás a miénk lesz, de vajon hová kerül majd a bevétel? 12,5 milliárdért épült egy sportkomplexum is Felcsúton, azt vajon mire használja ez az 1800 lelkes falu? Akkora a stadionjuk, ha minden polgár elmenne a meccsre, három ülőhely jutna neki. A Puskás Akadémiájukról még nem került ki épkézláb focista. De akkor miért hívják akadémiának? A társasági adóból a TAO-ba kiszervezett adónkból Felcsútra jut a legtöbb.

A tusnádfürdői kempinget is felújították és kiépítették az adónkból. Háromezer ember ott tombol évente öt napig, Orbán Viktor onnan szokott hazaüzenni a magyar társadalomnak elég elképesztő hangnemben. Az ötnapos buli elég sokba kerül a magyar adófizetőknek, de kié a kemping bevétele az év többi, 360 napján? Tusnádfürdő esetében is haveri zsebekbe vándorol a magyar adófizetők pénze. Az erről szóló cikk elérhető  ITT !

Hatalmas összegek kerültek már felhasználásra a lakiteleki népfőiskolára. Már wellness és sok más luxus épül oda. A népre nem jellemző, hogy ekkora luxusra tartana igényt. Vajon kik és mit tanulnak ott? A jelentős a kiadás ott is a magyar adófizetőket terheli, de kell, hogy legyen bevétel is. Az vajon hová kerül?

Bedöntötték a hiteleket vissza nem fizető rokonok a Növekedési és Hitelbankot. Megindították a végelszámolását, miután Matolcsy György újabb hat évre megbízást kapott a jegybankelnöki állás betöltésére. Miért a magyar adófizetőkkel fizettetik vissza a hiteleiket a Matolcsy-rokonok? A Postabanknál is hasonló dolgok történtek és a Széchenyi Banknál is! A haveri hiteleket a magyar adófizetőkkel fizettetik vissza! Így aztán nem művészet gazdagodni.

Egyik banki és brókerbotránytól a másikig tántorgunk, és tűrünk, és tűrünk! A devizahitelesek számára nincs megoldás, családok sora kerül utcára. És akkor bemondja a közmédia és minden csatornája, hogy Magyarország jobban teljesít! Na ez az igazi polgárpukkasztás!

Békéscsaba, 2019. március 19.

Anton

Emlékeztető: „Ami igazán döbbenetes volt, az az, hogy a magyar modell elkezdett más országokban, földrészen is működni, és hasonló kampányokkal lehetett találkozni Kolumbiától, Izraelen és Kenyán keresztül Ausztráliáig. Sőt, 2017-ben Olaszországban Soros által fizetett menekülthajókról szóló kitalált történetek kezdtek terjedni, 2018-ban pedig Donald Trump amerikai elnök is arról beszélt, hogy Soros által fizetett migránskaravánok tartanak az amerikai határ felé. Mindenesetre Birnbaum az interjúban azt állította, nekik a magyarországi kampányon kívül a többihez nem volt közük. Sőt, azt is tagadta, hogy tudták volna azt, hogy Soros milyen származású.” (Részlet az Orbán és Soros – a kész átverés show című cikkből) A kitaláció idején Habony Árpád Londonban közös céget alapított a tavaly elhunyt kampányguruval.

Emlékeztető: „A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány által, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. székhelyének építésére kiírt közbeszerzést – egyedüli ajánlattevőként – a mórahalmi Bauszer Kft. nyerte, nettó 2 milliárd 214 millió forinttal.” (Részlet a Milliárdokért építkezik a lakiteleki népfőiskola című cikkből)