Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21680950

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Muszlim Európára szavazott a Fidesz

Miközben itthon dübörög a kormányzati kampány a migránsok ellen és a keresztény Magyarország megvédéséről, a Fidesz brüsszeli képviselői megszavazták, hogy az Európai Unióban jövőre is elég pénz jusson a menekültek és a migránsok segítésére.

Bár Deutsch Tamás elfelejtette elújságolni, de ettől még a Fidesz összes EP-képviselője megszavazta csütörtökön, hogy az Európai Unió 2019-es költségvetésében megfelelő összeg jusson a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) számára. Ebből a pénzből lehet majd támogatni a menedékkérők méltóságteljes befogadását a tagállamokban. A Fidesz EP-képviselője pénteken büszkén számolt be arról, hogy a 2019-es uniós költségvetés parlamenti prioritásai között kellő hangsúllyal jelennek meg a Magyarországnak fontos területek (agrárpolitika és digitalizáció). Deutsch Tamás azt már nem tette hozzá, hogy egyúttal azt is megszavazták: az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a menekülteket befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket. Szintén megszavazták a fideszes EP-képviselők, hogy támogatni kell az áttelepítési programokat, valamint a harmadik országbeli állampolgárok hatékony integrációjának előmozdítását.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: Nem vonta vissza a harmadik Orbán-kormány a menekülttáborok építésére vonatkozó kormányrendeletet, amely miatt az érintett települések tiltakoztak, tüntettek. Ugyancsak nincs visszavonva a Letelepedési kötvény forgalmazására vonatkozó, oligarchákat hatalmas haszonhoz, a magyar adófizetőket óriási kárhoz juttató rendelet sem, csak egyelőre szüneteltetik, már ha szüneteltetik… Nem lehet már azt sem elhinni nekik, amit kérdeznek!

2010 óta a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint csaknem 50 ezer(!) migránst fogadtak be a migráció nagy ellenzői. És bizony egyre több nyugdíjas jár át Magyarországra a magyar átlagnyugdíjnál jóval magasabb nyugdíjért, és szavaz le a Fideszre Szabolcsban. Csak a nyugdíjukra 2017-ben már 25 milliárd adóforintunk ment el. A kettős állampolgáraink létszáma már meghaladta az egymilliót. Ők levélben fognak szavazni, ugyancsak a Fideszre! Orbán Viktor Tusnádfürdőn meg is mondta nekik: ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Mintha itthon minden rendben lenne. A választójogi törvény is csak a Fidesz érdekeit szolgálja, az ellenzék óriási hátrányban megy neki az április 8-ai választásnak!

Békéscsaba, 2018. március 19.

F. I. – K. M. 

Emlékeztető: „A CSOK-ot (Családi Otthonteremtési Támogatást) a 16/2016. (II. 10) Korm. rendelet szabályozza. A rendelet II. fejezet 2. pont 5 §-ának e.) pontja szerint jogosult a támogatásra a menekült vagy oltalmazott jogállással rendelkező személy is, pedig három év óta a menekültekkel riogat a hatalom. A menekültekkel és migránsokkal kapcsolatos kampányokra, hirdetésekre, óriásplakátokra hatalmas pénzek mentek el, csak a bukott népszavazás került 17 milliárd forintba az óriásplakátokkal és a szavazás költségeivel együtt. Volt vagy hat nemzeti konzultáció is, kb. kétmilliárdos költséggel darabonként. És volt egy magyar nyelvű óriásplakát-sorozat, amit a menekültek kedvéért készítettek, rajta a szöveg persze MAGYARUL: Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját… Ettől aztán jól beijedhettek.” (Részlet A családi otthonteremtési támogatásra (CSOK-ra) a migránsok is jogosultak! című cikkből)

Emlékeztető: „Európában ma sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk. A fenti néhány mondat idézet. Magyarország miniszterelnökétől származik. Orbán Viktor mindezt nem valamikor réges-régen, még Soros-ösztöndíjasként mondta, hanem jobboldali kormányfőként 2015-ben, vagyis már a nagy migránskrízis idején, amikor kormányzati körökben a mecsetépítés gondolata sem volt tabu.” (Részlet az Iszlámbarát Orbán című cikkből)

Emlékeztető: „Orbánék rettegnek a 2018-as elszámoltatástól. Ezért hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. A szánalmas hazugságokért a bíróságon vettem elégtételt. Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit. Emlékezzünk erre, amikor szavazunk!” (Vona Gábor: Félnek című jegyzete)