Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20350275

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Mitől fél a hatalom és ez mennyibe kerül nekünk?

Módosították a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelméről szóló kormányrendeletet.

Ezentúl a Terrorelhárítási Központ fogja védeni Szijjártó Péter külgazdasági és külügyiminisztert is. Eddig csak a miniszterelnök és a legfőbb ügyész kapott ilyen védelmet. A tárcavezető nyilvános megjelenéseikor így Szijjártót is körbe fogják venni a TEK emberei. Egy ehhez kapcsolódó szintén friss kormányhatározat szerint a külgazdasági és külügyminiszter védelmére idén 504 millió, jövőre pedig 641 millió forintot fog kapni a Terrorelhárítási Központ – írja az index.hu. Erre is van ennyi pénz? Ez egészen elképesztő! Vajon mitől félnek? Mi attól, hogy végképp ellehetetlenítik az országot ezekkel a felesleges  pénzszórásokkal. Ebből is annyi lesz már lassan, mint stadionból…

A köztársasági elnököt, az Alkotmánybíróság és a Kúria elnökét továbbra is a Készenléti Rendőrség védi. Lehet, hogy jóval olcsóbban?

Békéscsaba, 2018. július 9.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Az ukrán rendőrség súlyos bűncselekmények miatt kereste a terroristát, akinek elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetek óta készítette elő. A kijevi Interpol körözte. Martin Wäldl, az országos rendőrkapitányság szóvivője szerint a NAKA, az Interpol szlovákiai egysége, illetve a terror-és szervezett bűnözés elleni rendőri egység dolgozott az akción. Az ukrán férfi megváltoztatta a nevét, Vladimír G.-ként lakott immár két éve Kassán, ráadásul egy rendőrőrs közvetlen közelében. Nyilvánosságra került a férfiről egy olyan kép is, melyen több személlyel együtt nehézfegyverzettel pózol. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt. A szlovák hatóságok szerint rendkívül veszélyes bűnözőről van szó.” Részlet a Nemzetközileg körözött terroristát fogtak el Kassán, magyar állampolgársága volt! című cikkből) Ide vezet a gátlástalanul alkalmazott egyszerűsített honosítás, a letelepedési kötvény és a visszaélések. A letelepedési kötvényen nagyot kaszált Rogán haveri köre, de öt év után az adófizetőkkel vásároltatják vissza azokat – kamatokkal megterhelten. Tavaly 18 milliárdba került, idén már kétszer ennyibe, mert egyre többen vásárolták! Valóban köteles elviselni ezt az aljasságot is a jövedelemhez alig jutó társadalom?