Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27026533

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Mire lehetett jó a kórházi betegek „kilakoltatása”?

Egyre több a kérdőjel az egészségügyet illetően. Hatalmas probléma van abból, hogy a járulékokat már adóként szedik be, és arra költik, amire akarják! A kórházi beszállítók ki nem fizetéséből is gond lehet a háttérben. Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amely miatt például a minimálbéres is és a havi ötmilliós is jelenleg 15 százalékkal adózik.

Rengeteg beteget eltávolítottak a kórházakból, mentővel hazaszállítva sokszor a nagyon rossz állapotú betegeket, akikről a hozzátartozók hozzáértés híján nem igazán tudtak gondoskodni. Most elkezdik őket visszaengedni… Mennyibe kerülhetett, hány beteg halt bele ebbe az elképesztő tettbe? És felelni fog-e érte valaki, vagy ez is el lesz felejtve? A Népszava cikke a témában ITT !

Lantos Gabriella egészségügyi menedzser véleménye a kormány koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedéseiről... Nagy igazságok hangzanak el riportban, amely elérhető ITT !

Orbán Viktor miniszterelnök május 3-ára jósolta meg a vírus magyarországi tetőzését, és május 4-ére szervezték meg az érettségit. A jóslat szerencsére nem vált, de nem adja fel a miniszterelnök: most őszre jósolja a járvány második fordulóját. Egy miniszterelnök vajon miért áll neki jósolni? Neki kormányozni kellene, és segíteni az ELTARTÓIT, a VÁLASZTÓIT, és például nem a türk diktatúrákkal és a fél világba az adónk szétszórásával foglalkozni.

„Közel négyezer vizsgálati minta tűnt el szerdán a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról. Az adat egy cikk szerint azt bizonyította volna, hogy már március közepén tömeges lehetett Magyarországon a koronavírus jelenléte. Az év 11. és 12. hetében az egészségügyi intézmények ezerszámra kezdtek influenza vizsgálati mintákat küldözgetni a népegészségügyi központba – de kiderült, hogy más okozta betegeik tüneteit. Nem tudjuk, hogy mi, csak azt: a nyomokat utólag, a héten eltüntették. Kis életkép a magyar egészségügyből.”  Részlet a valaszonline.hu május 8-ai cikkéből, amely szerint már március elején több ezer fertőzés volt Magyarországon.

Újratervezés? Erről bővebben ITT !

Az igaz szó óriási hiánycikk lett, eltűnőben a bizalom, és nincs megfelelő segítség a munkahelyüket elvesztők számára, akik már 170 ezer körül vannak, de hol van még a vége!

Békéscsaba, 2020. május 11.

Összeállította: F. I.  

Emlékeztető: „A történet megértéséhez tudni kell, hogy a magyar kormány kiszervezte közel 100 milliárd forint költségvetési pénz kiosztását egy marosvásárhelyi MAGÁNALAPÍTVÁNYNAK, mert így elkerülhetik a nyertes pályázók nyilvánosságra hozatalát. A Pro Economica Alapítvány vezetője, Kozma Mónika idén januárban elismerte, hogy Lénárd András nyert a pályázatukon.” (Részlet a magyar Hang 2020. május 8–14-ei számában megjelent Önbetörés és közpénzmilliárdok. Folytatódik a Csíki Sör zavaros története című cikkéből) Ez a 100 milliárd adóforintunk is elúszott, soha nem fogjuk megtudni, hogy kikhez kerültek ezek az irtózatos adómilliárdjaink, és hány erdélyi lesz az adónkból milliomos, vagy milliárdos. A csíki sörös már milliárdos…

Emlékeztető: Összességében elmondható, hogy soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom nem áll még Magyarország élén! A koronavírus járvány ellenére ugyanúgy folytatódik a pénzszórás, és legalább olyan erős a korrupció, az oligarchák támogatása, mintha nem is létezne járvány, és nem lenne jelentős adóbevétel-kiesés! A munkahelyüket elvesztőknek korábban egy évig járt a munkanélküli segély, majd a Fidesz levette 9 hónapra. Ezt is sokallták, átnevezték álláskeresési járadékra, és időtartamát levették 3 hónapra. Mostanában sokan veszítik el a munkájukat, az álláskeresési járulékért történő folyamodás feldolgozása lassú. Sokan lesznek olyanok, akik másfél-két hónapig múlva kapnak járadékot, vagyis addig ellátatlanok lesznek! És sajnos az a bizonyos 3 hónap is gyorsan lejár. Az ELTARTÓITÓL jócskán elszakadt már ez a hatalom emberileg is, jövedelemileg meg pláne…” (Részlet a 35 százalékkal emelték az államtitkárok fizetését című cikkből)