Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27213232

2020. június 03.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Klotild napja van.
Holnap Bulcsú napja lesz.

Migránspárti Orbán-kormány

A The Wall Street Journál írja:

A tekintélyes gazdasági napilap érdeklődését is felkeltette az Orbán-kormány migráció-ellenes retorikája és a külföldi (migráns) munkaerő mind masszívabb magyarországi jelenléte között feszülő ellentmondás.

A lap riportban mutatta be, hogy az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a külföldiek tartózkodási engedélykérelmeinek száma.

2018-ban 61 ezer kérelmező közül mintegy 50 ezren meg is kapták azt. Ukrajna mellett Mongóliából, Indiából és Vietnámból érkeznek leginkább, és nem csak betanított munkakörökbe.

Forrás: Magyar Hang 2019. szeptember 13-19-ei száma)

A migráns vendégmunkásoknak megoldják a lakáskörülményeit és még tolmácsot is fogadnak melléjük. A magyar devizahiteleseket a sorsukra hagyják, és nem is törődik a kormány azzal, hogy hová költözik a szerencsétlenné tett kilakoltatott.

Szerbiával egészségügyi megállapodást is kötött a kormány, de nem kötött ilyen megállapodást a magyar társadalommal. Vajon hány milliárd adóforintunk repül megint át a szerbekhez a kerítés felett? A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is.

A forint gyengülése, illetve gyengítése miatt elszabadul az infláció. A magyar társadalom számára jó hírek nem igazán kerülnek elő az óriási kormányzati propagandából, azok leginkább arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogy kit kell gyűlölnünk!

Orbán Viktor levelet ír megint a nyugdíjasoknak néhány milliárdos költséggel, és jön a 3,5 milliárdos újabb óriási kormányzati kampány. A választás előtt minden magyarnak elhúzzák az orra előtt a mézes madzagot, a választás után forog velünk tovább a mókuskerék… Vagyis semmi extra, csak a szokásos: a választás előtt van a mennyország, a választás után jön a pokol. Soha ennyi magas létszámú és magas  jövedelmű hatalmat nem kellett még eltartania a társadalomnak!

Arról, hogy hány magyar honfitársunk hagyott már itt bennünket a gyatra jövedelmek és a lakhatási lehetőség megoldatlansága miatt, nem igazán esik szó… A jegybank is és az állam is nagyot kaszál a pénzhazautalásaikon, és ennyivel be is érik. Miattuk születik minden hatodik magyar gyermek külföldön, ami később könnyen lehet sajnos, hogy az új hazájuk lesz. Miért fontosabb az idegen, mint a magyar ember?

Közérthetően a Letelepedési kötvényekről! A két évvel ezelőtti cikkünk elérhető ITT !

És a beismerés felvétele:

Békéscsaba, 2019. szeptember 13.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A Naffa család a nyolcvanas évek eleje óta él Magyarországon, és mindig is jó kapcsolatokat ápoltak az Orbán-kormánnyal. Zaid Naffa annak ellenére került közel a kormányfőhöz, hogy zűrös ügyei, egy aranycsempészési történet miatt korábban az is felmerült, hogy kiutasítják az országból. Zaid Naffa 2003-ban lett Jordánia tiszteletbeli konzulja Budapesten. 2016-ban Zaid Naffát kétszer is lefotózták, amint Orbán vejével, Tiborcz Istvánnal és a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédjével kávézik a Greshem palota teraszán.” (Részlet a Megbukott az átvilágításon Orbán kedvenc arab üzletembere című cikkből)

Emlékeztető: „Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják” (Orbán Viktor 2015-ben egy bankároknak tartott konferencián)