Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22097856

2019. június 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Gyárfás napja van.
Holnap Rafael napja lesz.

Migránsokkal riogatott Nyíradonyban Jakab István (videóval)

Sorsdöntőnek nevezte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségének (Magosz) elnöke hétfőn Nyíradonyban a májusi európai parlamenti (EP-) választást, amely szavai szerint értékválasztás lesz az erős nemzetek Európája és az európai egyesült államok között.

Jakab István az agrárvezetők országjárásának nyíradonyi állomásán tartott gazdafórum előtti sajtótájékoztatón kitért arra is: a magyar kormánynak, a magyar gazdáknak, az agrárgazdasági kamarának és az érdekképviseleteknek kiforrott az álláspontja, amely szerint „a magyar és az európai gazdák számára a közös agrárpolitikát meg kell tartani, a támogatás mértékét fenn kell tartani, azt ne csoportosítsák át migránsellátásra.” (Forrás: hirklikk.hu)

Fazekas Sándor volt földművelésügyi miniszter büszkén jelentette be korábban, hogy sikerült elérnie, hogy a 70 ezer forint/hektáros uniós támogatás ne legyen beművelési kötelezettséghez kötve. Vagyis akár bukfencet is vethetnek a földekbe az oligarchák, jár nekik a jelentős uniós támogatás a semmire is…

Jakab úrnak az ukrán maffiával kellett volna riogatnia, akiknek ragyogó lehetőségeket enged a kormány. Úgy járnak-kelnek Szabolcsban, mintha már Ukrajna lenne. Hány ukrán nyugdíjas is jár át magyar nyugdíjért és ingyenes betegellátásra? Hány ukrán „dohánykereskedő” és „kábítószer-forgalmazó” járja éjszakánként a megyét? Hány ukrán vendégmunkást hordtak már át úgy, hogy tolmács is kell melléjük, és meg kell oldani a lakáshelyzetüket is? A magyar emberek lakáshelyzetét, például a kilakoltatott devizahitelesekét miért nem kell megoldani Jakab úr?

Félő, hogy azokban a falvakban, ahová rengeteg magyar nyugdíjat élvező ukrán nyugdíjas van bejelentve okirat-hamisítással állandó lakosként, már ők fogják megválasztani őszre az önkormányzatokat. Mivel Kijevből hamis adatszolgáltatásokkal érkeznek, elég sok köztük a volt vezetőállású hat elemis munkatárs, akiknek esetenként akár 300 ezer forint magyar nyugdíjat utal a nyugdíjintézet. Sajnos a május 26-ai uniós választáson is szavazni fognak, és jön a Fideszre az egymillió kettős állampolgár közül jelentős számú szavazat a világ szinte minden pontjáról.

Békéscsaba, 2019. április 9.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „A magyar demokrácia jelenlegi válsága ebből is ered. Akit zsarolni lehet, azt bármire rá tudnak venni. Az, hogy a parlamentben a Fidesz-frakció minden idők legegységesebben, legfegyelmezettebben szavazó képviselő-csoportja, az szerintem nem az érintettek magas fokú politikai tudatosságának terméke. Egyszerűen csicskaként tartják őket, és azért kezelhetik őket így, mert sokan közülük a mai napig zsarolhatóak. Ez pedig nem tesz jót sem az országnak, sem az állampolgárainak.” (Részlet az Ungváry Krisztián: 1989 után még tíz éven át zajlott az állambiztonsági iratok ledarálása című cikkből)

Emlékeztető 2.: