Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27117579

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Migránsok nemcsak Törökországból jöhetnek!

Miért csak a törökök felől érkező migránsok miatt aggódik a magyar kormány?

Nagyon sok migráns készülődik Európába a bizonytalan hátterű afrikai Líbia irányából is. Ráadásul Jordánia és Libanon is tele van velük. Libanonban már nemcsak Bejrútban tüntetnek  napok óta a kormány ellen a miniszterelnök lemondása ellenére, hanem a többi városban is. Könnyen lehet, hogy megindulnak az ott élő migránsok. Jordániába is juttatott már az adónkból migránsok eltartásukra pénzt a magyar kormány is, nemcsak az ENSZ és az Európai Unió. Onnan is jöhet nagyon sok.

Törökország elképesztő módon megtámadta Észak-Szíriát, ahonnan elűzött egy nagy csomó keresztény embert, köztük sok kurdot! A keresztényeket gyilkolják, akiknek a védelméről Orbán Viktor szavakban oly szépeket szokott mondani. És bizony a törökök jelenlegi háborúja miatt is sokan el fognak indulni Európa felé.

A kurdok Észak-Szíriában az amerikai hadsereggel közösen harcoltak. Amerika elhagyta őket, szabad utat engedett a törököknek! Egy csomó Iszlám Államos gyilkost fogva tartottak a kurdok, akiket a törökök kiszabadítottak, és utána egyesült erővel esett neki a török hadsereg és az iszlám államos horda a kurdoknak. Az Iszlám Állam vezérét és szóvivőjét az amerikai hadsereg likvidálta. Abu Bakra l-Bagdadi 2016-ban Irakban kikiáltotta a kalifátust, vagyis az államukat! Akkor most hol lesz a kalifátus? Észak-Szíriában, vagy az egész Törökország az lesz?

Budapesten a török diktátornak iskolája nyílik. Az albániai iskolájában letartóztattak egy tanárt, mert az Iszlám Állam reklámfilmjét vetítette le tanítási időben. A török diktátor valós tevékenységéről nem igazán esik nálunk szó a kormánysajtóban. Mi lesz, ha a Mol észak-iraki (Erbil melletti) olajmezőjét is megtámadja Erdogan, mert a magyar zsoldosok mellett kurdok is védik a Mol olajmezőit! Hogy a számlát ebben az esetben is miért a magyar adófizetők állják, és nem a Mol, arról nem találtunk információt…  

Hogy Észak-Szíria felől hány százezer menekült indul be a török hadsereg elől Európa felé, arról is el kellene kezdeni végre legalább beszélni. November 7-én, csütörtökön népes delegáció élén Budapestre érkezik a török diktátor! Valószínűleg ő avatja majd föl az iszlám iskoláját, és fegyverszállítási tárgyalásra is sor kerül, mert nemcsak Amerikától és Németországtól vásárolunk fegyvereket, hanem Adnan Polat török üzletembertől is, aki igencsak jó kapcsolatot ápol Orbán Viktorral. Erről fotóval bővebben ITT !

Az Egyesült Államok mostantól népirtásként emlékezik meg arról, hogy az Oszmán Birodalom másfél millió örményt mészárolt le  a 20. század elején, 1915 és 1923 között. Egyben azt is szorgalmazzák, hogy fordítsanak nagyobb gondot a tények megismertetésére. Az MTI beszámolója szerint ez volt az első alkalom, hogy az amerikai kongresszusban egyáltalán előterjesztettek egy olyan javaslatot, amely felvetette az örmény népirtás elismerését. Franciaországban 2019 tavaszán ismerték el az örmény népirtást. Törökország mindkét határozat ellen tiltakozott. Az Észak-Szíriába történt török bevonulást az Európai Unió tagállamai közül egyedül a magyar kormány (nem Magyarország!) nem ellenezte!

Sajnos itt van a következő: amit a törökök a keresztény kurdokkal szemben hajtanak végre, az mikortól fog népirtásnak számítani? És mikor lesz végre hazája, országa a világ minden táján szétszóródott sokmillió kurdnak?

Békéscsaba, 2019. november 1.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet, de támogatja őket az ENSZ is. Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel már elég régen a migránsok Görögországba! A Balkánon már kezdenek feltorlódni! Normálisan működő ország emiatt sem támogatná a török diktátort!

Emlékeztető: „A szárazföldi megszállás érdekében létrehozták az Iszlám Államot. A törzsgárdája a Szaúd-arábiai börtönök halálsorairól kerültek ki. Ott aztán láthattak naponta akár több lefejezést is, mert a világon talán ott van a legtöbb kivégzés még mindig. Ettől függetlenül Amerika egyetértésével Szaúd-Arábia lett az ENSZ emberjogi bizottságának a vezetője. Amerika az arábiai olajat olcsón kapja meg, de már kifogyóban van az olaj. Az ország nem készült fel az olaj utáni időkre, mint ahogy az Egyesült Arab Emirátus felkészült (Dubaj). Amerikát olcsó olajjal az arábiai királyság Szíriából akarja ellátni. Ezért kell mindenáron megszerezni nekik a szír olajat. A Mol-nak Palmira közelében hatalmas új olajmezője van, innen szállította az Iszlám Állam az olajat a szír-török határra a török maffiának.” (Részlet a Miért hozták létre az Iszlám Államot című korábbi cikkből)

Emlékeztető: 150 évig tartó török ittlétet így emlegették eleink!„Semmi sem tart örökké! 150 év alatt sem lettünk törökké! Bízzunk benne, hogy most nem következik újabb 150 éves török megszállás!