Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17040421

2018. május 23.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Mi vezette a békepapokat, amikor dicstelen szerepüket eljátszották?

Három magyar katolikus papot közösített ki a Zsinati Kongregáció – adta hírül a szenzációt hatvan évvel ezelőtt a világsajtó. A hazai újságok mélyen hallgattak az ügyről, az Új Ember sem számolhatott be róla. A magyar polgárok legfeljebb a Szabad Európa Rádióból vagy valamelyik másik nyugati állomás műsorából értesülhettek a példátlan esetről – írja az mno.hu.

Lehet, hogy a kisördög bújt belém, amikor erről eszembe jutott a vásárhelyi plébános esete a közelmúltban, amikor beszédet intézett a hívekhez a szentmise után. Bejelentette, hogy a pénz a számlán van… vagyis épülhet a két katolikus templom mellett az új katolikus templom is a városban. Ezért kell a Fidesz polgármester-jelöltjére szavazni február 25-én…

Az április 8-ai országgyűlési választás a Húsvét utáni első vasárnapon lesz. Vajon hány templomban fognak zengeni a szentbeszédek Húsvétkor a kormánypárt (persze nevesítés nélkül, csak óvatosan) egyházpárti tetteiről, vagyis a támogatásokról. Amit persze nem a hatalom termelt meg, hanem a már jócskán leszegényített magyar társadalom. Remélhetőleg nem feledkeznek majd meg arról sem, hogy Jézus feltámadására emlékezünk…

Az országos választást meg fogja előzni a február 25-ei vásárhelyi időközi polgármester-választás, amelynek független jelöltjét megpróbálják lenyomni a víz alá. Tegnap este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt Márki-Zay Péter független jelölt. Márki-Zay azt mondta, ő keresztényként elfogadja, hogy Orbán Viktor kormánya betelepített az országba 1300 menekültet. Azt viszont már nem, hogy - ahogy fogalmazott - egy baráti kör meggazdagodása érdekében betelepített 20 ezer migránst. Szerinte ezzel a párt elárulta a korábban vallott értékeit.

A Magyar Nemzet békepapokról szóló teljes cikke fotóval elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. február 10.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A média már szinte teljes egészében a kormány kezében van, és arra törekszik, hogy a még esetleg más tulajdonban lévő médiát is bekapja. Hogy akkor honnan tudja meg a választópolgár az ország helyzetével kapcsolatos VALÓS híreket, az nehéz kérdés! Mert a Facebookon is szeretik letiltani azokat a bejegyzőket, akik IGAZAT írnak. Az RTL-Klub nézettebb, mint Andy Vajna kormányszócsöve, ezért azt is kormányszócsővé kell(ene) degradálni. Mert Ha sokat mondom, sánta vagy, elkezdesz sántítani! Ha sokszor mondják minden csatornán, hogy Soros György, vagy azt hogy migráns, már meg is feledkezel az egészségügy, az oktatás, vagy a szociális ágazat sanyarú helyzetéről, és arról, hogy már több migráns érkezett be az országba, mint ahányat a kvótával be kellene fogadni!” (Részlet a 160 milliárdot csoportosított át a költségvetésben a kormány című cikkből)