Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681341

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Mi lesz akkor, ha a munkahelyeinket elfoglalják a robotok?

Taxit, repülőjegyet és még számos szolgáltatást lehet interneten rendelni, akkor a szállodai szolgáltatások esetében miért van ez másképp? Ezen kívántak változtatni azok a hazai szakemberek, akik kifejlesztették a TMRW Hotels applikációt okosszállodák számára. És hogy mi is az előnye a hagyományos szállodákkal szemben az okoshoteleknek? Például az, hogy soha nem kell sorban állni, hosszú perceket várakozással tölteni – írja az mno.hu.

A robotokat illetően Japán az éllovas. Már az idősgondozásban is szerepet kapnak. A német munkaügyi miniszter már azt is felvetette, hogy el kell azon gondolkozni az emiatt kieső adóbevétel miatt, hogy hogyan lehet majd megadóztatni a robotokat. Német fejlesztők olyan távirányítható robotokat ígértek, amelyek a termőföldeket művelik: ültetnek, vegyszereznek. Működtetésükhöz egyetlen ember kell, aki egy appon keresztül ellenőrzi a munkájukat.

Mi lesz akkor a szegény országok varrónőivel például Indiában, Kambodzsában, Bangladesben, ha megvarrja helyettük még náluk is olcsóbban a robot a művelt Nyugat ruháit?

Magyarország iparában jelentős szerepet játszik a német autógyártás, az idetelepülésüket a magyar állam milliárdokkal támogatta, és kapnak jelentős adókedvezményeket, és akkora munkahely-teremtési támogatásokat, amekkoráról a magyar kis- és középvállalkozó csak álmodozhat. Ráadásul a határ menti országok kis- és középvállalkozóit 100 milliárd adóforintunkkal támogatja pártunk és kormányunk. Az évek óta euróban fizető Szlovákiát is! Kaptak jócskán a magyarok adóforintjából a horvát gazdák is!

Egyre több stadion és egyéb létesítmény épül Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szerbiában, amelyeket valószínűleg fenntartani is nekünk kell majd. Szerbiában megkezdődött a led-lámpák szerelése nagyon sok településen, a magyar adófizetők számlájára! Itthon is nagyot kaszáltak vele, hát akkor kaszálnak minden szomszédos országba. Csak legyen még Magyarországon, aki ezeket a förtelmes kiadásokat megtermelje! Ehelyett a magyarországi egészségügyet, az oktatást, a szociális ágazatot, a devizahitelesek dolgait, a banki- és brókerbotrányok károsultjait kellene rendezni! Pártunk és kormányunk azonban a belső magyarok helyett mindenre költ az adónkból. Most néhány napig még szédítenek, hazudoznak, ígérgetnek, de április 9-én bizony ránk szakad a pokol, mert az államadósság és az államháztartási hiány is az eget nyaldossa. És a Fideszes potentátok jövedelme és korrupciós szokásai is. Az államkasszát jócskán leürítette a Fidesz a választás elvesztésétől való félelmében.

Szavazatvásárlás milliárdokért, támogatások nemcsak a határainkon túlra, hanem világ már szinte minden tájára Srí Lankától Mongóliáig, Mongóliától Egyiptomig, Egyiptomtól Nigériáig, Vietnamtól a Fülöp-szigetekig, a Fülöp-szigetektől Laoszig. Hogy ez a Magyarországot ellehetetlenítő felelőtlen pénzszórás miért történik, arra is választ kell majd adni… És arra is, hogy miért nem mondják fel végre az 1963(!)-ban Magyarország és a Szovjetunió közötti egyezményt, amely csak Magyarországra ró már kötelezettséget? Miért mi fizetjük rengeteg ukrán nyugdíját, és miért ingyenes nekik a betegellátás, és miért járnak rá szabadon az amúgy is gyatra szociális ágazatra? Magyarországon a magyar legyen a fontos, hiszen ő szenvedi el a temérdek megszorítást, a rettenetes adókat, a világ legmagasabb áfáját!

Az elszámoltatást és a VALÓDI rendszerváltoztatást nem lehet most már megúszni, mert végképp leépül a Hazánk!

Békéscsaba, 2018. április 4.

Anton

Emlékeztető: „Nem leszünk gyarmat! A magyarok nem fognak idegenek diktátumai szerint élni, nem fogják feladni a függetlenségüket, szabadságukat, alkotmányukat! Szabad-e az a magyar, akit víz alá nyom az adóssága? Szabad-e az a magyar, akinek éhes a gyermeke? Sohasem voltunk még olyan közel a szabadsághoz, mint most. Hosszú évtizedek óta nem voltunk olyan erősek, mint most. Elegen vagyunk a szabad magyar élet kivívásához. Nem fogjuk adósrabszolgaként leélni az életünket. Nincs szükségünk szamárvezetőre az alkotmányunk írásához. Nem kérünk az idegenek kezünket irányítani akaró kéretlen segítségéből sem.” (Részlet Orbán Viktor miniszterelnök 2012. március 15-ei beszédéből)

Emlékeztető: „…Ugyanakkor szerinte a kormányfő nyilván azt is tudja, hogy a magyar társadalomnak legalább harmada végképp elveszett, már semmiféle eszközzel nem lehet visszahozni őket a végső nyomorúságból. Nincs meg az elemi szintű tudásuk sem, ami a leghalványabb esélyt adná a felemelkedéshez. És ezen azzal sem lehetne változtatni, ha az állam talicskával tolná a pénzt a felzárkóztató programokba – mondja Bogár László. Ez a társadalom azon rétege, akik mögött már nem áll megtartó emberi közösség; a gyermekek úgy cseperednek fel, hogy fogalmuk nincsen arról, hogyan kell beilleszkedni egy működő társadalomba; hiányoznak az elemi szintű viselkedési normáik, vagyis - teszi hozzá Bogár - társadalmi szinten gyakorlatilag leírhatjuk őket. Nem akarnak dolgozni, de a munkaerő piac sem kér belőlük, vagyis marad az élősdi lét, mert élni kell – állítja a közgazdász.” (Részlet a Megszorítjuk magunkat című írásból)

Emlékeztető: „Ha nem leszünk észnél, még azok fognak bennünket korrupcióval vádolni, akik szétlopták az országot.” (Ennyi mutyi után egy mosolyra fakasztó mondat Orbán Viktor miniszterelnök 2015. február 27-én elmondott évértékelő beszédéből)