Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188294

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Mi lesz a világ legnagyobb migránsországával?

Szíriai menekültek bontják ideiglenes otthonukat a határ mentén, Arszal városánál

(Fotó: Hassan Abdallah/Reuters)

Az európai ember számára szinte elképzelhetetlen, hogy létezik a földön egy ország, ahol minden negyedik ember migráns. Libanonról van szó, amelynek teljes lakossága a szíriai háború kezdetekor még a négymilliót sem érte el, azóta másfél millió menekülttel nőtt a lélekszám. Az elmúlt időszakban az apró közel-keleti – mintegy két magyar megyényi – állam jóval kevesebbet szerepelt a hírekben, mint Törökország, pedig az ide érkező migránsoknak messze nehezebb sors jutott, mint azoknak, akik észak felé vették az irányt.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: A magyar adófizetők pénzéből Libanon is kapott támogatást a migránsok miatt, de kaphatott Jordánia is, ahol hasonló lehet a helyzet. Amennyiben beindulnak az Európai Unió országai felé, abból akár még baj is lehet bizony Magyarország számára is.

2015-ben amennyiben Ausztria és Németország lezárta volna a határait, mi lett volna velünk? Hány százezer migránst is szállítottunk át hozzájuk, és nemcsak Hegyeshalomnál! Utána meg azzal szórakoztatni a nagyérdeműt, hogy Bécs mennyire nem biztonságos város (Lázár János), az már egészen elképesztő volt. Amerikának egy dolga van: a Hamis zászlós hadműveletekkel kirobbantja a felfordulást, majd odébb áll, mint aki jól végezte dolgát! A következményeket meg viselje Európa!

Békéscsaba, 2019. augusztus 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet! Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel a migránsok Görögországba! A Balkánon már kezdenek feltorlódni! Normálisan működő ország ilyet nem tenne, és olyat sem, hogy hazája helyzetének rendbetétele helyett a fél világot támogatja az egyre szegényedő magyarok adójából!