Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23891801

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Miért védi a Fidesz–KDNP a gyilkosokat?

Most már nemcsak hazai, hanem nemzetközi színtéren is következetesen a bukott korrupt politikusok, bűnözők és gyilkosok védelme mellett teszi le voksát a Fidesz – ezt már a Jobbik írta pénteki reagáló közleményében. Az ellenzéki párt szerint a máltai tényfeltáró újságírónő maffiaszerű kivégzésének független kivizsgálása ellen szavazni teljességgel szemben áll az egyetemes emberi értékekkel.

Ismét szégyent hozott Magyarországra a Fidesz az azeri baltás gyilkos kiadatása, és az észak-macedón politikusbűnöző Gruevszki titkos befogadása után – fogalmaztak, hozzátéve, hogy a Jobbik kérdéssel fordul a miniszterelnökhöz azzal kapcsolatban, hogy a kormánypártok képviselői miért próbálnak segédkezni egy gyilkosság eltussolásában. A párt szerint „az a legkevesebb”, hogy a négy kormánypárti delegáltat haladéktalanul visszahívják tisztségükből.

Forrás: jobbik.hu

sokkaljobb-kommentár: Babis nem gyilkos, hanem korrupt, ő is szereti az uniós pénzek egy részét saját céljára felhasználni. Óriási tüntetések voltak ellene Csehország szerte, mégis túlélte a parlamentben a bizalmatlansági indítványt, mert 30 cseh képviselő nem szavazott. Babis műtrágyakirály, még az is lehet, hogy megkapja Bige László magyarországi műtrágyakirály birodalmát és Gruevszkihez hasonlóan ő is itt lel menedékre. Orbán Viktorral igen jó a kapcsolata. A bizalmatlansági indítvány túléléséről ITT

Békéscsaba, 2019. július 1.

F. I. – K. M. 

Emlékeztető: A 2018-as évre járó uniós pénzt kiszámolták tavaly (2017) év végén, és az államháztartás terhére ki is fizették! Amennyiben ezek a jelentős milliárdok nem érkeznek be az unióból, a teher a magyar költségvetést fogja terhelni. Miért történt meg tavaly az előre kifizetés? Azért, mert nem voltak biztosak az újabb kétharmados parlamenti többségben, ami sajnos összejött! Lázár János az előre kifizetések során közreműködőknek jelentős jutalmakat is kifizettetett az uniós pénz terhére. Azok a milliárdok is a magyar adófizetők nyakába szakadnak? Az Európai Unió által a családi házak, társasházak szigetelésére és felújítására adott támogatási pénzt a középületekre használják fel. Szigetelhet a lakosság is – hitelből. Csak nehogy olyan következményekkel járjon majd, mint a devizahitel! (Részlet a Nem jön a pénz az Európai Unióból? című cikkből)