Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26172468

2020. március 28.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gedeon napja van.
Holnap Auguszta napja lesz.

Miért ne hatódj meg a török–magyar barátságtól?

A keresztény magyar kormány és az iszlám török diktatúra között nagy a barátság. Elég sok fegyvert vásárol az adónkból a kormány Amerikától, Németországtól és a török diktatúrából is, ahonnan sok tankot vesznek az adónkból. A nyolc türk ország összejövetelén az Európai Unióból egyedül Orbán Viktor vett részt, ahol említést tett arról is, hogy Magyarországon sokunkban kipcsak vér csorgadozik…

Budapesten a Gül Baba türbéjét milliárdokért felújítottuk, évi 800 millióért egy alapítványon keresztül fenn is tartjuk. Van ott valami hazug kiállítás is, pedig Gül Baba ugyanolyan kártékony volt a magyar embereket illetően, mint a többi török. A felújítás után a műemléket megtekintette Erdogan török diktátor is.

Szintén Budapesten az ipari műemléknek is tekintett közvágóhídat lerombolta egy török vállalkozó és lakópark lesz a helyén. Arról lehetett olvasni korábban, hogy Adnan Polat török milliárdos Orbán Viktorral sétált a felcsúti stadion tetején. A közvágóhíd lerombolásáról egy  korábbi cikkünk elérhető ITT !

Tiszavasváriban 3000 török vendégmunkás fog ténykedni a Mol új beruházásának építésén. Az adónkból konténervárost építettek nekik. A magyar kilakoltatottaknak sajnos még ilyen lehetőséget sem ad a kormány! Eddig több ezer kilakoltatott honfitársunk sorsa nem éri el a kormány ingerküszöbét, a kilakoltatások folytatódni fognak.

Amit az iskolákban nem tanítanak! Avagy miért ne hatódj meg a török–magyar barátságtól? című tanulságos összeállítás elérhető ITT !

Békéscsaba, 2020. február 12.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „De emlékezzünk csak arra, hogy amikor Finnország miniszterelnökével tárgyalt, a két nép rokonságát, nyelveink közös származását dicsőítve, majd Krigizisztánban járva ugyanerről szemrebbenés nélkül megállapította, hogy nem is finn, hanem a türk nép a rokonunk. Orbán Viktor, a keresztény Európa és a magyar haza nagy védelmezőjeként Erdogan török elnök budapesti látogatásán nem győzte kiemelni, hogy a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt. Majd október 23-ai ünnepi beszédében már oszmán hódítókról beszélt, akiknek az Európát fenyegető támadásaik ellen Dobó István, az egri vár kapitánya, Szondi György, a drégelyi palánkvár parancsnoka, vagy éppen Zrínyi Miklós, a szigetvári hős példát mutatott – nemcsak a magyarságnak, hanem a keresztény világnak” (Részlet A nemzeti kaméleon című cikkből) 

Emlékeztető: „Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják” (Orbán Viktor 2015-ben egy bankároknak tartott konferencián)