Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20349569

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Miért is lesznek megint megszorítások?

Nagyon sok adóforintunkat szórt szét pártunk és kormányunk a választás előtt a határainkon túlra, de kaptak az adónkból jócskán jó távoli országok is.

1,5 milliárd forint értékben építhető a kormány kórházat Szíriában, amikor a biztonsági körülmények adottak lesznek – jelentette be a napokban Szijjártó Péter.

Nagyszabású magyar diplomáciai látogatás zajlott Vietnamban, Orbán Viktor pedig 18 milliárdos kórházépítésbe kezdett jó tízezer kilométerre Budapesttől. A vietnamiak évekig vártak a szándékosan elhalasztott aláírásra, ami csak most, az új magyar cégek beiktatásával történhetett meg.

A Baptista Szeretetszolgálat imaházat épít Észak-Koreában, ahol az ötvenes években Rákosi pajtás kórházat is épített. Az a kiadás is adónkból lesz finanszírozva.

Akiket még támogat helyettünk a nemzetinek mondott kormány! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. Szlovákiában felújítottuk a dunaszerdahelyi stadiont, de építünk egy stadiont Révkomáromban is – természetesen Mészáros Lőrinc közreműködésével. Horvátországba is megy már támogatás, és nagyon sok megy ki Szerbiába, a legtöbb Erdélybe.

Csak 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórt szét a szélben a kormány. Lezajlott egy rakás szavazatvásárlás. A pénzből jutott bőven a határainkon túlra is, viszont a következményeit (az emiatti megszorításokat) nekünk kell elviselni. Év elején már 100 milliárd forint értékű államkötvényt adtak el. Ez is növeli az államadósságot, ráadásul magas a kamata!

A gyalázatos Letelepedési kötvény forgalmazása, amellyel nagyot kaszálnak a Fidesz oligarchái, és nagyot bukik a magyar adófizető, valószínűleg rövidesen újra indul, mert a törvényt nem törölték el, csak szüneteltetik a forgalmazást. A Lázár–Rogán konfliktusból Rogán került ki győztesen, és már újra ott virít Orbán Viktor mellett! A Letelepedési kötvényt a magyar állam (az Államadósság Kezelő Központ) forgalmazta 2012-től, de a lehetőségre Rogán Antal akkor parlamenti gazdasági bizottság vezetőjeként rácsapott az „üzletre”.

A migránsellenes szólamokra, óriásplakátokra, médiadömpingre elköltöttek nagyon sok milliárdot, és vitte a pénzünket a sorosozás is jócskán. Most ott folytatják, ahol abba sem hagyták, csak szüneteltették a derbit! Az ukránok szabolcsi szavazataival, a határon túliak levélszavazataival megspékelve megint meg lett a kétharmad, és megyünk tovább lefelé a lejtőn! Május 8-án megkezdi a munkát az új parlament kétharmados Fideszes többséggel, és jöhetnek az újabb kitalációk a terhünkre! Tévedésből sem a javunkra.

Május 1-jén szóba kell azt is hozni, hogy nemcsak alaptörvény és választójogi törvény készült, hanem készült egy munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv. A szakszervezetek részéről Gaskó István ősbolsi írta alá. A másik nagy szakszervezeti támasza a kormánynak Cser Ágnes, aki a Horn-kormány idején az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója volt, majd jelentős végkielégítéssel 1998-ban az első Orbán-kormány eltávolította a posztról. Most a kormány oldalán állva ostorozza az egészségügyi dolgozókat, mint szakszervezeti vezető.

Békéscsaba, 2018. május 1.

Anton

 Emlékeztető: „Az első negyedévben több mint 870 milliárddal nőtt a már amúgy is tetemes költségvetési  hiány, ami miatt a belső magyarokra megint megszorítások jönnek. Ráadásul a Közbeszerzési Értesítőben nagyon sok újabb sportlétesítmény és egyéb felesleges beruházás megépítése került kiírásra. Mi lesz így veled Magyarország? Vajon lesz majd kormányzás, vagy csak a médiahajcihő és a hazug óriás-plakátok kihelyezése fog folytatódni? Év végén feleslegesen kiszórtak 200 milliárd adóforintunkat nagy részt külföldre, amit akár szavazatvásárlásnak is lehet értékelni, ami nagyon hiányzik. Erre bizonyíték az, hogy máris 100 milliárd forint értékű államkötvényt adtak el. Ez is hitel, ráadásul magas kamattal. Félő, hogy a haveri kör folytatni fogja a Letelepedési kötvény forgalmazását is!” (Részlet az Ismét hatalmasat kaszáltak a kamupártok című cikkből)

Emlékeztető: „Aki a járulékplafont megszüntette, annak illett volna nyugdíjplafont is megállapítani! A magyar nyugdíjrendszer miattuk fog felborulni, nem a Ratkó-gyerekek miatt! Hozzájárulnak ehhez jócskán az Ukrajnából nyugdíjat élvező olyan ezrek, akik itt soha se járulékot, se adót nem fizettek! Alkotmányoztak is (amelyből a magyar társadalom négy legfontosabbját, a termőföldet, a vízbázist, az egészségügyet és a nyugdíjat kihagyták), és erre az alkotmányra, amit újabban alaptörvénynek neveznek, erre fognak esküt tenni május 8-án az országgyűlési képviselők.  Készült egy munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv, és egyre-másra hozták a klientúrának fontos törvényeket. Vagyis amit elkövetnek a nemzeti vagyon, az uniós pénzek, az adóforintjaink ellen, azt törvényesen teszik… Vajon tisztességes ez?  És akkor itt van a nyakunkon az újabb kétharmados parlamenti többség! Mi lesz így a Hazánkból?” (Részlet A magyar egészségügyről a világ legnevesebb orvosi lapjában című cikkből)