Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27120972

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Megint átjöttek szavazni Ukrajnából

Balhé volt Kispaládon, ahol útját állták a voksturistáknak. Ezek a bizonyos voksturisták bizony magas magyar nyugdíjat élveznek elég nagy stiklikkel úgy, hogy itt soha egyetlen percet sem dolgoztak! Ingyenes nekik a betegellátás is.

Most már annyian jönnek át főleg Szabolcsba, de érdemes az ország bármely településén megnézni, hogy a házainkba, lakásainkba nem jelentkeztek-e be úgy, hogy nem is tudunk róla. Sajnos volt már erre is példa Budapesten.

Vasárnap délután az RTL Klub is, és több más sajtóorgánum megjelent arra az információra, hogy az ukrán határ melletti Kispaládon konfliktus alakult ki a helyiek, illetve a valójában nem ott lakó, szervezetten szavazó ukrán–magyar kettős állampolgárok között. 

A településen a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, Magyar Barnabás ellen a független, Ábri Norbert indul. Vele sikerült beszélnie a 444.hu munkatársának telefonon, aki azt állította, hogy „a falu fellázadt a kettős állampolgárok ellen, az itteniek nem akarják, hogy ők döntsenek róluk.”

Ábri azt mondta, egy nagy csoport helyi folyamatosan ott van a szavazóhelyiségnél, és nem engedik be a kettős állampolgárokat, akiket folyamatosan „hordanak” oda. Állítása szerint először azokhoz a házakhoz viszik őket, ahova be vannak jelentve, utána szavazni. A polgármesterjelölt úgy tudja, voltak köztük, akik a kérdésekre nem tudtak magyarul válaszolni. Ábri határozottan tagadja, hogy köze lenne a megmozduláshoz, sőt még kérte is a helyi csoport tagjait, hogy hagyják ezt abba, úgysem lehet ellene mit tenni. 

A magas magyar nyugdíjért annyi csak az elvárás, hogy mindenkor át kell jönni, és le kell szavazni a Fideszre. Van egy 1963-as, a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió közötti egyezmény a szociális és nyugellátásra vonatkozóan, de akkor, amikor az köttetett, itt volt a szovjet hadsereg például, és sok magyar dolgozott a gázvezeték építésén, vagy egyetemre járt a Szovjetunióba. 1989. október 23-án megszűnt a Magyar Népköztársaság, 1991-ben szétesett a Szovjetunió! Akkor mitől hatályos ez az egyezmény, főleg úgy, hogy az kötelezettséget csak kizárólag Magyarországra ró? Vagy járnak át magyarok Ukrajnába, vagy bármely más szovjet utódállamba ingyen gyógyulni vagy nyugdíjért?

Mi lesz, ha ez a rengeteg ukrajnai vendégmunkás bejelenti a szállóra a felmenőit, és az ukrán maffia máris megy elintézni Kijevbe az ukrán nyugdíjról való lemondást, és hozni a hamis adatokat a magas jövedelemről, amelyet a magyar hatóság elfogad és az alapján folyósítja az akár 300 ezer forintos nyugdíjat? Kilátásba van az is, hogy rengeteg orosz vendégmunkás lesz a paksi építkezésen, és akkor az oroszok is bejelentik majd a felmenőket? Ha így halad, a magyarországi járulék- és adófizető nyugdíjasoknak nem fog jutni nyugdíj. Szégyenszemre sok esetben így is fele a nyugdíjuk, mint a szavazni átjáróknak, vagy még annyi se!

Egyre több településre fognak bejelentkezni most már, akár a ravatalozóba is! Vajon milyen alapból fizetik ki? Vannak olyan kósza hírek, hogy a magyar nyugdíjasok ellátásából csípik le! Megkapták ezek a jövevény nyugdíjasok is a rezsiutalványokat! Vajon hol használják föl, vagy fél áron eladják a magyaroknak? A nyugdíjprémiumot is megkapják természetesen, mert mind tudják a kötelességüket és okosan szavaznak!

Békéscsaba, 2019. október 17.

Emlékeztető: „Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke volt az M1 vendége hétfő reggel (2019. október 14.), és többek között arról beszélt, hogy a fővárosban a főpolgármester-választást a Budapesten élő külföldiek döntötték el. Mint Kósa fogalmazott van 90 ezer európai polgár, aki Budapesten lakik, létesített lakcímet és elment szavazni. „Ők mondjuk kevésbé fogékonyak a nemzeti politizálására, részint nem magyarok, részint nem is értik” – mondja Kósa, aki szerint Karácsony Gergely és csapata külön kampányt is csinált rájuk (?). És ez a 90 ezer szavazat éppen a főpolgármester személyét döntötte el Kósa szerint, mert 50 ezer volt a különbség.” (Részlet a Kósa Lajos szerint a külföldiek szavazatai miatt nyert Karácsony Gergely című cikkből) Arról nem tett említést, hogy hány ezer Fideszre szavazó és magyar nyugdíjat élvező ukránt hoztak át megint szavazni, és hogy a Budapesten élő külföldiek közül hány ezer a Fideszre szavazó letelepedési kötvényes? És rájuk szavazhatott Budapest V. kerületében a hazájából korrupció miatt elüldözött volt macedón miniszterelnök is, akit nem hajlandók kiadni az eljárás lefolytatására a hazájának!