Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22110318

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Meghalt a Józan Ész

Fájó szívvel értesítjük Magyarország polgárait, hogy meghalt a Józan Ész. Sok éven át volt közöttünk, senki nem tudja pontosan hogy hány éves volt. A születési adatai ugyanis elvesztek a bürokrácia útvesztőiben.

Emlékezni fogunk rá, mert olyan értékes leckéket kaptunk tőle, mint hogy Dolgozni kell, hogy tető legyen a fejünk felett! Vagy, hogy olvassunk minden nap legalább egy keveset, hogy megtudjuk, miért lel aranyat az, aki korán kel. Azt is mondta, hogy mi vagyunk a hibásak, mert sokat fogyasztunk. Még mondott egy nagyon okosat arról is, hogy addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér.
Egészsége akkor kezdett romlani, amikor jó szándékú marhaságokról kezdtek tőle jelentéseket kérni a hatóságok, hogy például egy hat éves kisfiú szexuálisan zaklatta az osztálytársát: puszit kért tőle. Kamaszokról, akiknek iskolát kellett változtatni, mert feljelentették a drogot áruló társukat. A fegyelmezetlen diákot megdorgáló tanárnőről, akit elbocsátottak, mert fegyelmezni merészelte tanítványát.
Józan Ész akkor kezdett igazán háttérbe szorulni, amikor a szülők azért támadtak a tanárra, mert az elvégezte azt a munkát, amit ők képtelenek voltak: nevelni próbálta a gyermeküket!
Még tovább hanyatlott, amikor a tanároknak a gyerektől kellett engedélyt beszerezni arra, hogy a szülőkkel közöljék, hogy teherbe estek. Vagy esetleg abortuszt akart elvégeztetni a kis kamasz…
Józan Észnek elment a kedve az élettől, amikor a Tíz parancsolatot nevetséges anyaggá degradálta némely egyháznak nevezett üzleti vállalkozás. Ráadásul a hatalom a bűnözőket kezdte támogatni az áldozatok helyett…
Józan Ész számára kemény csapás volt arról értesülni, hogy az ember már nem védheti meg magát és vagyonát a tolvajoktól a saját házában sem! Ellenben a tolvaj beperelheti őt, ha kezet mer emelni a saját házában a rá támadóra. Ha egy rendőr megöl egy bűnözőt, mert az fegyvert fogott rá, eljárás indul ellene aránytalan védekezés címén.

Józan észnek meg sem kottyant egyik politikai vihar sem, túlélte az Őszödi beszédet is, de amikor meghallotta, hogy a korrupt kormány korrupció-ellenes hivatalt hoz létre, akkor elhagyta az utolsó ereje!

Józan ész halálát megelőzte szüleinek halála: az Igazságé és a Bizalomé. Lányai (Felelősség és Törvényesség) szintén meghaltak, és fia, az Ésszerűség is odaátról integetett olykor Józan Észnek.
Józan Észt sajnos csak mostohatestvérei élték túl, és tovább vezetik az országot a szakadékba!

Nem voltak sokan a Józan Ész temetésén, mivel csak nagyon kevesen vették észre, hogy meghalt.

Kedves Olvasó! Ha még emlékszel rá, mit jelent a Józan Ész halála, hívd fel ismerőseid figyelmét erre az írásra! Másold le, és add át olyanoknak, akiknek nincs internetük.

Ellenkező esetben csatlakozz a csendes többséghez: NE TEGYÉL SEMMIT!

Békéscsaba, 2009. október 25.
F. I. Forrás:
www.sokkaljobb.hu