Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681971

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Megüzente a Magyar Nemzet: ideje kilépni a Néppártból!

Szerző nélküli cikkben üzent a Magyar Nemzet a Pártnak. A lapban egy kiadós sorosozás után felszólítják Orbán Viktort: lépjen ki a Néppártból és kössön szövetséges Salvinivel!

„Elérkezett az idő egy új szövetség megkötésére. Új szövetséget pedig csak úgy lehet kötni, ha a régit felbontjuk. Elérkezett az idő, hogy a Fidesz befejezze a megalázó egyezkedést az Európai Néppárttal” – írja a Párt lapja, és ez még csak az első mondat. De Nemzetünk Szerkesztősége később sem vesz vissza:

„A néppárt már nem védelmezi sem a nemzetet, sem a kereszténységet, sem a hagyományos családmodellt, sem bármely, néven nevezhető európai hagyományt. A néppárt mára a beteg liberalizmus kiszolgálója lett. Félelemből, pénzért, meggyőződésből, a nyugati sajtó agresszív nyomása miatt – mindegy.”

„Ma Európa első embere egy mentálisan és morálisan is válságban lévő báb, aki Soros kitartottja. Ha anyagilag talán nem is, de szellemi értelemben mindenképpen. S immáron a néppárt ­vezetője, Joseph Daul és Manfred Weber is világossá tette, hogy kizárólag ezt az irányvonalat támogatja. Weber ultimátuma bebizonyította, hogy az egyezkedésnek nincs értelme.”

„Hogyan lehet a nemzeteket megszüntetni? Úgy, hogy létrehozzuk a kevert társadalmakat. A demográfiai válságon és a munkaerőpiaci helyzeten túl ez a migráció támogatásának valódi értelme. Ez a Soros-féle nyitott társadalom célja, és a néppárt ma a liberálisokkal és a szocialistákkal szövetségben ennek a célnak rendel alá mindent. Ezzel a politikával pedig nem szabad egyezkedni. A Fidesz nem engedheti meg magának, hogy a néppártban ma már kötelező liberális és szocialista szövetségben részt vegyen.”

A folytatás, illetve a teljes cikk az elérhetőségekkel ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A Fidesz alakulása idején (1988) a mostanában sokat támadott Soros György segítségével emelkedett ki az ismeretlenségből, és lett a Szabad Demokraták Szövetségének szinte az ifjúsági szervezete, tetőtől talpig liberális volt, és be is léptek 1992-ben a liberális szövetségbe, majd valamikor 2004-ben léptek át az európai néppártba. Az vajon miért nem antiszemitizmus, amit Soros György ellen művelnek?

Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda! Soraikban ma már több a volt kommunistának mondott MSZMP-s, MSZP-s szerencsevadász, és az ügynöklista nyilvánosságát is ők blokkolják. Az első Orbán-kormány titkosította 2000-ben az olajmaffia aktáit, és adta le a pénzkibocsátási jogunkat, amelynek következtében azonnal meg is indultunk lefelé a lejtőn. 2001-ben ők alkották meg a devizahitel folyósítását lehetővé tevő kormányrendeletet (88/2001. VI. 18.).

Mondj egy szlovák királyt! És mondj egy olyan Fidesz kétharmad által jóváhagyott törvényt, amelyet a magyar társadalom javára alkottak!

Békéscsaba, 2019. március 7.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Orbán szerint a kritikusai naivak. Sokan nem értik ezt, de a politikában Lenin után az ilyeneket hasznos idiótának szokták nevezni. Bár hisznek abban, hogy szellemi harcot folytatnak, ezzel valójában az ellenfeleik érdekeit szolgálják – mondta. A Welt am Sonntag érdeklődésére, hogy Orbán valóban a baloldal hasznos idiótáinak tartja-e a kritikus kereszténydemokratákat, azt felelte, hogy azokat, akik az EPP megosztottságát előmozdítják, azokat igen.” (Részlet az Orbán szerint a néppárti kritikusai hasznos idióták című cikkből)