Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27330117

2020. június 13.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Antal, Anett napja van.
Holnap Vazul napja lesz.

Meddig leszünk kis ökrök?

A törvénygyárrá alakított Országgyűlésben sok olyan törvényt alkottak, amelyek a hatalomra nem vonatkoznak, csak köznépre!

Az egyik ilyen gyöngyszem az, hogy a közalkalmazottak, akiknek jövedelmét az adónkból folyósítják, el kell, hogy döntsék, hogy nyugdíj vagy fizetés? Honnan is kapják a hatalmasságok az óriási, sok esetben egymilliónál is magasabb jövedelmet? Elárulható: ugyanúgy az adónkból...

Amint ezt a törvényt bevezették, egyből megjelent a probléma a tanárok, az egészségügyi személyzet és a többi közalkalmazotti létszám esetében. Az érintettek általában a nyugdíjat választották, mert a fizetés nem igazán lett volna magasabb.

A magas jövedelmű potentátok azonban rájárnak a nyugdíjkasszára is! Harrach Péter, Fónagy János, Pintér Sándor, Latorcai János, valószínűleg Tarlós István főpolgármester is, és sokan mások.

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek!

Voltak különböző próbálkozások a nyugdíjasok munkába történő visszacsábítására, a propagandájára sikerült is elkölteni néhány százmilliót, vagy ki tudja, mennyit! Az eredménye nem biztos, hogy lett annyi, amennyit a kampányára elköltöttek.

Régi igazság! ELŐSZÖR GONDOLKODJ, AZTÁN CSELEKEDJ! Sok esetben fordítva ülnek a lovon a kétharmados parlamenti többséggel felruházott potentátjaink! Megszüntették a járulék-, és a bérplafont, és mivel megjelentek már a havi ötmilliós jövedelmek is, nemsokára lesznek havi négymillió forintos nyugdíjasaink! AZONNAL tenni kellene, és ismét bevezetni a járulék- és a nyugdíjplafont! A potentátok jövedelmét 30-60 százalékkal, vagy még többel emelték, a keményen dolgozó kisemberekét 8 százalékkal. Jövedelmileg is, emberileg is jócskán elszakadtak az ELTARTÓIKTÓL!

A nyugdíjkassza kiürülésével riogatók figyelmébe! Nem a Ratkó-gyerekek fogják bedönteni a nyugdíjkasszát, hanem ezek a havi négymilliós nyugdíjasok, és a lassan már követhetetlen létszámú külföldi nyugdíjasunk, akik itt soha egyetlen percet sem dolgoztak, de csalárd módon van magyarországi állandó bejelentett lakcímük, képesek akár ravatalozókba is bejelentkezni. Teljes jogú választópolgáraink, és azokon a településeken, ahová sokan bejelentkeztek, október 13-án ők fogják megválasztani az önkormányzatokat és a polgármestereket. A magyarországi állandó lakosok meg el kell, hogy viseljék a szavazatuk következményeit. A lehetőséggel ingyenes betegellátás és némi szociális juttatás is jár, nemcsak a nyugdíj. Vajon miért nincs ellenőrzés, és miért nem lehet befejezni ezt a milliárdokba kerülő, szavazatvásárlásnak minősülő lehetőséget?

A Kádár János ránk tekint, és elégedetten bólogat című cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2019. szeptember 4.

Anton

Emlékeztető: „Nincs alkotmányos védelem alatt sem a termőföld, sem a vízbázis, sem az egészségügy, sem a nyugdíj! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a magas jövedelműek (közte a soha nem látott létszámú és magas jövedelmű hatalom) alig fizetnek adót, a minimálbért viszont adókötelessé tették! Ez utóbbi összege még mindig nem éri el a létminimumot, illetve a nettó 100 ezer forintot! A járulékokat adóként szedik be, és egyre nő a havi ötmilliós jövedelműek tábora, akiknek a nyugdíja négymillió forint lesz! Ez és a temérdek ukrán és egyéb külföldi nyugdíjas nyugdíja fogja bedönteni a nyugdíjkasszát, és nem a Ratkó-gyerekeké!” (Részlet a Harminc éve szabadon… című cikkből) A Harminc éve szabadon elnevezésű projektre Schmidt Mária vezetésével milliárdokat költenek el három éven keresztül. Az átlag magyar vajon szabadnak érzi magát?