Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23107336

2019. augusztus 23.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Bence napja van.
Holnap Bertalan napja lesz.

Matolcsy György az euró bevezetéséről

Vicces ez a havi ötmilliós jövedelmű jegybankelnök, aki rájár néhány jegybanki alapítványi kasszára is!

Elképesztő haveri kifizetőhely is ez a hat alapítvány, ahová a jegybank nyereségét kiszervezik. Holott annak az államkasszában lenne a helye, hiszen a jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli. Ez a Matolcsy-nyilatkozat erősen hajaz a korábbi Áldott karácsonyt! szövegű baromságára. Mandátuma márciusban lejár, de Orbán Viktor bizalmát továbbra is élvezi, és hosszabbítani fog. A jegybank az utóbbi nyolc évben bizony állam lett az államban. Nem tartozik felelősséggel sem a magyar országgyűlésnek, sem a kormánynak.

„Kiemelte, hogy Magyarország szempontjából is fontos, hogy az eurózóna tanuljon a válságból, mert az EU tagjaként minket is érintenek ezek az ügyek, valamint Magyarország a következő évtizedekben be fogja vezetni az eurót – mondta a jegybankelnök.” Lehet, hogy 2030-ban. Ugyanis az Orbán-kormány odáig készül hatalmon maradni… Sokan örülnek ennek a lehetőségének, de még valószínűbb, hogy egyre többen kapnak a szívükhöz.

A Matolcsy György unokatestvérének tulajdonában lévő Növekedési Hitelbank hitelével tudta megvásárolni a jegybankelnök fiának cége a Balaton Bútor Kft.-t. A jegybankelnök családjának a jelek szerint nem kell szűkölködnie. A közel milliárdos árbevételű bútorgyár tulajdonos-ügyvezetője lett Matolcsy György fia, Matolcsy Ádám a 444 szerint. Matolcsy fia 2011 júniusában alapította meg az ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó Magyar Stratégiai Zrt.-t. Ez a cég szerzett tulajdonjogot a férfi másik társaságában, a Glamorous Kft.-ben, ami pedig a Növekedési Hitelbank hitelének segítségével megvásárolta a Balaton Bútor Kft.-t. Ezáltal Matolcsy fia lett a közel milliárdos bevételű bútorgyár tulajdonos-ügyvezetője.

Nemrégiben megjelent az a hír, hogy komoly gondok vannak a Növekedési Hitelbanknál. A probléma megoldója Matolcsy György lesz. A hat jegybanki alapítvány haveri kifizetőhelyként is szolgál, és a korrupció melegágya annyira legalább, mint az MLSZ által üzemeltetett TAO-kassza.

Az alfahir.hu cikke Matolcsy nyilatkozatával elérhető ITT !  

Békéscsaba, 2019. február 5.

Összeállította: F. I.

Forrás: mno.hu

Emlékeztető: „A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, összes nyeresége a jegybankot illeti. Több mint ezer dolgozójának óriási fizetéseit, jutalmait, prémiumát is a jövedelemhez alig jutóktól vonják el. A minimálbért illetően is kullogunk a szomszédok után, még akkor is, ha jövőre öt százalékkal emelik. A kormány szlogenje szerint Magyarország jobban teljesít, de az az igazság, hogy Románia, Szlovákia és leginkább Csehország jobban, és le is hagytak bennünket. A nagy arcból vissza kell venni, és fel kell végre tárni a valós problémákat, vagyis beszélni kell a társadalom helyzetéről, és már sok helyen az ellehetetlenüléséről.” (Részlet A magyarok egyharmada már nélkülöz című írásból)